Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 18 ( 2024)

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Vi er i København til konfirmation i hele den her weekend, så det kan nok være, jeg er glad for, at min madplan til uge 18 allerede ligger klar, når vi kommer hjem i morgen. Så er der bare tilbage at handle, og så er vi klar til uge 18. Normalt handler vi godt nok om søndagen, men jeg gider ikke handle, når vi kommer hjem i morgen aften. Mandag må være godt nok i denne omgang. Det vigtigste er, at madplanen er lavet og klar til brug, hvilket da også er grunden til, at jeg ELSKER vores madplaner. Det giver en helt anderledes ro og overblik i vores hverdag, når der er styr på aftensmaden 💜

Madplan uge 18.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer