Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 20…

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Så blev det fredag – Store Bededag og jeg vil gerne starte med lige at sige tak for de mange søde hilsner, som jeg har modtaget over min opskrift på varme hveder. Mange af Jer har sendt billeder af Jeres egne, nybagte hveder og jeg kan altså ikke lade være med at blive lidt stolt, når I fortæller, at de er bagt efter min opskrift. Tænk at så mange bruger og roser noget, som jeg har “opfundet”. Jeg håber, at I alle havde en rigtig dejlig aften og fik spist masser af ristede, varme hveder.

Jeg har endnu engang haft fat i blok og kuglepen og har fået strikket en lækker madplan sammen til den kommende uge – en stille og rolig uge, for vores vedkommende, uden alt for mange planer og gøremål, hvilket vi har det helt fint med. Det skal der også være plads til engang imellem og jeg glæder mig allerede til at nyde endnu flere fantastiske forårsdage med lune temperaturer – måske også et par solstråler, så jeg kan drikke en cafe latte og læse et par sider i min bog ude på terrassen.

Madplan uge 20.

Mandag – Ugen starter med en både nem og lækker kylling i fad med tomat, pasta og ost – alt samles i ét fad og bages gyldent i ovnen og så er det ellers bare at blande en salat og sætte sig til bords og nyde. Glæder mig allerede.

Tirsdag – Vi spiser rigtig mange asparges for tiden – både som tilbehør, enten dampede eller grillede, og som en del af måltiderne. Det gælder jo om at nyde dem, imens de er her og tirsdag aften skal vi have denne her lækre tærte med asparges, som er både nem at lave og virkelig lækker.

Onsdag – Onsdagsmenuen bliver denne her lækre og cremede ostesuppe med pikantost og tilbehøret bliver et madbrød med tomat, hvidløg og rosmarin. Nemt at lave, smukt at se på, lækker smag og dejligt mættende – lige et madbrød efter mit hjerte.

Torsdag – Vi skal have indbagt kylling med friskost, champignons og bacon – nem og lækker aftensmad som serveres med denne her nemme tabouleh med persille og citron og en blandet salat.

Fredag – Vi skal have kold kartoffelsalat og helt klassiske frikadeller. Jeg har lavet mange forskellige slags kartoffelsalat i tidens løb, men jeg tror, at det bliver denne her kartoffelsalat med fyld af både kartofler og letkogt blomkål – den blev et kæmpe hit sidste år og mon ikke, den kan blive det igen i år?

Lørdag – Det er ved at være noget tid siden, at vi har fået en lækker fiskeburger med krydderurtedressing, så lørdag skal vi forbi fiskehandleren og have fat i nogle friske rødspættefilet’er. Det er smart, at spise burgere i weekenden, for når jeg alligevel bager verdens nemmeste koldthævede boller til vores morgenmad, så laver jeg lige et par ekstra og så har vi boller til burgerne om aftenen.

Søndag – Menuen står på mexicansk lasagne, som er et hit herhjemme, når vi skal have tex mex. Fyldet kan enten laves på hakket kylling og fajita spice mix, eller man kan følge opskriften og bruge hakket oksekød og tacomix. Jeg elsker at komme en blandet salat ovenpå lasagnen og servere med masser af guacamole og creme fraiche, men man kan jo gøre, som man har lyst til.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer