Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 23.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 23

En kort uge og en lang pinseferie venter forude, og mange af os kan se frem til en fridag mandag efter pinse. Og mon ikke også der er mange, der glæder sig til hyggelige pinsefrokoster sammen med familie og venner? Jeg hepper under alle omstændigheder på en varm og solrig pinse med masser af mulighed for at tilbringe tid udendørs og masser af lækker mad (selvfølgelig). I hvert fald har jeg fyldt min madplan til uge 23 med masser af favoritter. God pinse til jer alle 😊

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 23.

Mandag.

Boller i karry med ris. En af Familien Danmarks livretter og sådan er det selvfølgelig også herhjemme hos os, hvor den skønne ret er på menuen med jævne mellemrum. Jeg kommer æbletern i min karrysauce, men saucen kan selvfølgelig også laves helt plain.

Boller i karry – nem opskrift på klassisk livret.

Tirsdag.

For mig er en luftig, hjemmelavet æggekage let og lækker sommermad, og når den serveres med sprød bacon, friskbagt rugbrød, solmodne tomater og friskhakket purløg fra haven, så er det da bare noget af lækreste.

Æggekage med bacon og purløg.

Onsdag.

Onsdag skal vi have en lækker og cremet aspargessuppe. Opskriften er med friske, grønne og hvide asparges, som er i sæson netop nu, og jeg kan varmt anbefale, at bruge friske asparges, når chancen byder sig. Kan man ikke spise aspargessuppe uden kødboller, så tilsætter man selvfølgelig bare det.

Aspargessuppe med friske asparges…

Torsdag.


Torsdag aften står menuen på en lækker pastasalat med kylling, karry og bacon. Dejlig nem aftensmad. Pastasalaten er for øvrigt også oplagt i picnickurven og i madpakkerne, hvis man mangler ideer til den slags.

Pastasalat med kylling, karry og bacon…

Fredag.

Jeg elsker rejer og de her tigerrejer med masser af chili og hvidløg er bestemt ingen undtagelse. Skønne som forret eller tapas, men vi spiser nu lige så tit rejerne som selvstændig hovedret med salat og godt brød til. 400 gr rejer passer perfekt som aftensmad til 2 personer – er man flere, vil jeg nok fordoble opskriften.

Tigerrejer med chili og hvidløg…

Lørdag.

Lørdag er der rosastegt kalveculotte på menuen, og hvis vejret er godt, så er det jo oplagt at grille den (evt med stegetermometer). Tilbehøret bliver salat og denne her kartoffelsalat med avocadocreme, som er en sommerfavorit.

Culottesteg – nem opskrift på rosastegt culotte.

Søndag.

Søndagsmenuen står på stuvet spidskål og helt traditionelle frikadeller. En klassiker fra mormor-køkkenet og rigtig sommermad.

Stuvet spidskål – nem og lækker sommermad…

Ugens lækkeri.

Denne her supernemme saltkaramel is er så populær herhjemme, at jeg er nødt til at lave den igen og igen. Blot 3 ingredienser, og så er der hjemmelavet is. Tip – kom en kugle is i iskaffen – det smager fantastisk.

Saltkaramel is – nem opskrift på hjemmelavet is.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer