Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 28 (2024).

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Opskrift bang bang kyllingespyd med chili mayo på et sort tallerken med en skive lime og persilledrys

Mon I efterhånden alle er ved at være gået på sommerferie? Selvom jeg har prøvet det mange gange før, så bliver jeg lige overrasket hvert eneste år, når sommerferien er over os, og alt ligesom bliver mere stille. Der er ikke biler på vejen om morgenen, naboerne rejser væk på skift, og haverne står tomme. Ikke at det gør mig noget. Jeg nyder roen, når jeg sidder ved computeren og arbejder, og pludselig er hverdagen jo tilbage igen. Madplanerne holder dog ikke ferie, så her får du min madplan til uge 28. Jeg håber, at du vil finde en helt masse lækker inspiration.

Madplan uge 28.

Tilføj ugens madplan til din egen madplan.

Klik herunder og tilføj ugens madplan til din egen personlige madplan. Herefter kan du arbejde videre med madplanen, fjerne og tilføje retter og opdatere indkøbslisten.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer