Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 29.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 29

Så nåede vi en madplan til uge 29, og det klassiske, danske sommervejr, som vi kender det bedst, ser jo ud til at fortsætte. Med lidt vind og vand men heldigvis også med masser af solskin. Og hvor er det altså bare dejligt for alle jer, der har ferie netop nu. I hvert fald hvis I har valgt at holde ferie i Danmark. Som jeg vist har været inde på tidligere, så holder vi først ferie til august. Men det dejlige vejr har nu alligevel bragt masser af feriestemning og hyggelige aftener på terrassen med sig.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 29.

Mandag.

Kylling med cashewnødder og grønt. En superlækker, asiatisk-inspireret ret med saftig kylling og sprøde grøntsager vendt i en lækker, krydret sauce med cashewnødder.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have en virkelig nem og lækker pastasalat, nemlig en caprese pastasalat som er inspireret af den italienske caprese salat med tomater, frisk mozzarella og basilikum. Helt perfekt til aftensmad med et godt stykke brød til, evt et focaccia med rosmarin og havsalt.

Onsdag.

En kartoffeltærte med bacon er både nem og lækker aftensmad. Og den bliver kun endnu bedre på denne her tid af året, hvor den kan laves med nye kartofler. Jeg tænker, at vi skal have en blandet salat ved siden af.

Torsdag.

En wienersalat er en lidt sjov blanding af en pålægssalat og en kartoffelsalat med fyld af bl.a wienerpølser, syltede agurker og rødløg. Rigtig sommermad, som serveres på et stykke rugbrød med purløg på toppen og måske en kold øl til.

Fredag.

Mexicansk mad og “texmex” er altid en favorit herhjemme, og fredag står den på enchiladas med kylling. Bløde tortillapandekager i fad med lækker krydret tomatsauce, kylling, bønner og smeltet ost.

Lørdag.

Hvidvinsdampet ørred er noget så lækkert og så er det faktisk også virkelig nemt at lave. Når fisken er færdigtilberedt, skal skindet bare skubbes væk og fiskekødet løftes fri af benene – og så er der serveret. Vi får som regel nye kartofler og hollandaise eller smørsauce.

Søndag.

Jeg kan næsten ikke huske, hvornår vi sidst fik hakkebøffer med bløde løg og brun sauce. Det må der vist laves om på. Så søndag står den på mormormad af den bedste slags.

Ugens lækkeri.

De her spyd med cherrytomater, mini mozzarellakugler og frisk basilikum er noget så nemme at lave og så smager de fantastisk. En skøn lille happer, som meget passende kan serveres som snack inden aftensmaden. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer