Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 31.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 31

Så er jeg klar med en madplan til uge 31. Og med uge 31 passerer vi også 1. august, og tager hul på sensommeren. Den skønneste sommermåned, efter min mening, med lange, varme dage, blå himmel og bølgende kornmarker som er klar til høst. Og så er der jo bare så mange, lækre ting, der modnes i august som fx blommer, mirabeller, brombær og augustæbler, ligesom man kan være heldig at finde kantareller i skovbunden.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 31.

Mandag.

Jeg har købt en masse forskellige slags lækre pølser hos vores slagter, så mandag tænder vi op i grillen og steger pølser. Tilbehøret bliver kartoffelsalat med creme fraiche dressing, så det bliver helt klassisk. Er man ikke til pølser, så kan man evt. lave en pandefuld frikadeller eller grille et kyllingebryst i stedet for.

Kartoffelsalat – opskrift på kold kartoffel salat.

Tirsdag.

Det er ved at være noget siden, at vi sidst har fået kylling i karrysauce med mango. Men det smager altså forrygende godt, så nu må det igen være tid. Selvfølgelig med kogte ris til.

Kylling i karrysauce med mango…

Onsdag.

Cannelloni med spinat og ricotta er italiensk comfort food, når det er allerbedst. og jeg glæder mig allerede til ugens kødfrie indslag. Jeg regner med, at vi skal have hjemmelavede hvidløgsflutes til og måske også en salat – det må tiden vise.

Cannelloni med spinat og ricotta – nem opskrift.

Torsdag.

Wokmad er nemt, sundt og lækkert og denne her wok med kylling og grøntsager er bestemt ingen undtagelse. Perfekt aftensmad på en torsdag. Er man ikke til nudler, så kan wokken sagtens laves med kogte ris i stedet for.

Wok med kylling og nudler.

Fredag.

Ugens fiskeret bliver af den lækreste slags. Vi skal nemlig have en lakseroulade med flødeost og salat og brød til. En lakseroulade serveres ofte som forret eller til frokost, men den er nu også perfekt som let aftensmåltid og en skøn start på weekenden.

Lakseroulade med flødeost – nem forret.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have en lækker, rosastegt culotte, og hvis vejret er til det, så ryger den formentlig på grillen. Tilbehøret bliver kanariske saltkartofler med mojo, som hører til blandt favorittilbehøret herhjemme lige for tiden, og så en god salat.

Culottesteg – nem opskrift på rosastegt culotte.

Søndag.

Ugen slutter med et græsk farsbrød med feta og oliven og små ristede kartofler. Oliven kan selvfølgelig udelades, hvis ikke man bryder sig om dem. Herhjemme er det kun mig, der spiser oliven. Vil man gerne have lidt “dyppelse” til farsbrødet, så kan jeg anbefale en god tzatziki.

Græsk farsbrød og ristede kartofler…

Ugens lækkeri.

Det er længe siden, at jeg sidst har bagt kokosmakroner. Men sådan en saftig makron med mørk chokoladedyp skal altså til engang imellem, så i den kommende uge vil jeg lave en portion. Kokosmakroner kan for øvrigt fryses, så lav bare en god stor portion.

Nemme og lækre kokosmakroner…

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer