Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan til uge 36

9 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Livet stornydes fortsat her i New York, omend jeg efterhånden også ser en lille smule frem til, at komme hjem og lave mad igen. Det er jo sådan med en rigtig madnørd, at uanset hvor rart det er, at sætte sig til bords på en restaurant og lade sig opvarte, så kommer der også et tidspunkt, hvor man begynder at savne, at pusle rundt i køkkenet. Sådan har jeg det i hvert fald.

Der går dog lige et par dage endnu, inden vi vender næserne hjemover, men fra midten af ugen skulle vi gerne være med igen. Vi kan derfor bl.a. se frem til en gang karrysuppe med kylling, som hører til blandt mine mange favoritsupper, og mon ikke også jeg når at få bagt en pladefuld skønne muslicookies? Det håber jeg, for de er altså bare eminent lækre og perfekte til en god kop te.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis på mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og emailadresse og jeg deler selvfølgelig ikke oplysninger med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 36.

Mandag – Rodfrugterne er så småt begyndt at dukke op i grønthandlerne. Bland en posefuld og lav denne her skønne rodfrugtpizza med ost, rød pesto og rucola. En superlækker måde at nyde rodfrugter på her først på sæsonen, hvor de ikke nødvendigvis skal være bagte eller blendet til suppe.

TirsdagMedister i svøb. En lidt pudsig og meget simpel “alt i én ret”, som jeg introducerede sidste år, men den blev lynhurtigt en favorit, så jeg må indrømme, at jeg har gået og ventet lidt på, at jeg kunne få den sat på menuen igen. Jeg serverer med dampet grønt og en god, stærk sennep, men det bestemmer man jo selv.

Onsdag – Menuen står på indisk dhal med kartofler og blomkål. En skøn, kødfri gryderet, som er fyldt med varme krydderier og nok skal give varmen. Server gerne med en kølende raita (yoghurt med mynte og agurk) og lune naanbrød.

TorsdagKarrysuppe med kylling og ferskner. En rigtig favoritsuppe – både hjemme hos os og på bloggen – og så er den oven i købet dejlig nem at lave. Suppen er ret fyldig, men vil man være helt sikker på at blive mæt, så server et godt stykke brød ved siden af. Kyllingen kan desuden udskiftes med store, lækre rejer, hvis man er mere til det.

FredagSpaghetti med kødboller. Den klassiske “Lady og Vagebonden” ret, der som regel er populær både hos store og små. Lav evt. en ekstra stor portion og brug resterne som fyld i indbagte pizzaer – jeg lover, at det er et hit.

LørdagSalade nicoise. En forrygende, fransk måltidssalat med bl.a. tun, bønner og æg. Jeg bruger desuden kartofler i min salat, hvilket både bidrager med en god fylde og mæthed, men det bestemmer man jo selv. Skal det være rigtig lækkert, så køb et stykke frisk tun hos fiskehandleren. Grill tunen i ganske kort tid, skær den herefter i skiver og anret dem på salaten.

SøndagKylling i stegeso med citron og timian. En rigtig søndagsmiddag, som passer sig selv i ovnen og resultatet er altså noget i retning af verdens lækreste og mest møre kylling. Og nu har vi jo også så småt taget hul på september måned, så nu synes jeg godt, vi kan forsvare, at finde stegesoen frem igen.

Ugens lækkeriMüslicookies. De skønneste cookies af den lidt sundere slags, som er lavet på bananer, æg og en god müsli. “Kagerne” er helt perfekte som et lille hyggeligt indslag i madpakken eller bare til en god kop te i løbet af dagen og de er helt oplagte, hvis bananerne i frugtskålen er begyndt at blive brune.

Subscribe
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Charlotte
4 år siden

Hejsa.
Jeg har tilmeldt mig x flere men får ingen mail tilbage.
Mvh Charlotte Jørgensen

Charlotte
4 år siden

Får ikke mail

Anne
4 år siden

Jeg er lige faldet over din blog. Hvor er der meget lækkert og inspirerende mad herinde 🙂 Tak for det, jeg er helt sulten, og skal da til at bruge dine madplaner.

Anne V
4 år siden

Ville egentlig blot med denne kommentar fortælle hvor ovenud taknemmelig jeg er over at have opdaget dine madplaner!
Selv er jeg desværre ikke særligt kreativ når det kommer til aftensmaden, men jeg elsker at lave mad og ikke mindst spise det.
Dine madplanerer geniale, har uden held forsøgt mange andre. Men din kører nu på sjette uge og det er en sand fornøjelse.
Den passer perfekt til vores familie på fire og både hende på 1,5 og hende på 6 spiser gladeligt med.
Så tusind tak for dit store arbejde og for at aftensmaden er blevet så dejlig en oplevelse🤩🤩
Håber aldrig du stopper med at lave de her for os nu helt nødvendige og skønne madplaner✨✨

Anne Katrine
4 år siden

Hej.
Jeg har prøvet at tilmelde mig, men har ikke fået nogen mail fra dig. Kan du hjælpe ? ☺️