Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 4 (2024).

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Det er vinter, og det bærer min madplan til uge 4 selvfølgelig præg af. Der er fortsat fokus på varmende vintermad, men derudover har jeg også udvidet mine madplaner en smule. Fremadrettet kommer jeg ikke bare til at dele aftensmad til ugens 7 dage, men også inspiration til et par ekstra opskrifter. Nemlig “ugens søde”, som typisk vil være bagværk, dessert eller kage. “Ugens sunde”, som vil være grøntsagstilbehør, salat eller lignende. Og “ugens snack” som vil være en lille nem og let ting, der hurtigt kan trylles frem derhjemme.

Jeg håber, at I kan bruge lidt ekstra inspiration og opskrifter hver uge? Selv er jeg i hvert fald altid på jagt nye opskrifter, som jeg kan afprøve eller servere for familie og venner 😋😋

Madplan uge 4.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer