Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 4…

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Endnu en uge er gået – om lidt tager vi afsked med januar og dermed tager jeg også afsked med livet som studerende. Hvad fremtiden har i vente, kan jeg jo ikke forudsige, men jeg har da et par ideer til, hvad jeg nu skal kaste mig over – jeg har jo fx en blog, som jeg bestemt godt kunne forestille mig at bruge endnu mere tid på.

Den kommende uge byder på masser af lækker mad – hvis jeg selv skal sige det. Der er både klassisk vinter- og simremad og så er der også blevet plads til et par lettere retter, som jeg forsøge at snige på menuen her i løbet af vinteren, så det hele ikke udelukkende går op i tunge retter og grove grønsager. Sidst men ikke mindst, så er nationalretten på menuen lørdag aften, hvor vi byder Tommy og Kim velkommen hjem fra ferie.

Madplan uge 4.

Mandag – Uge 4 begynder godt, for vi skal have denne her lækre paprikagryde med kylling og bacon. Tilbehøret bliver kogte ris og så tror jeg, at vi skal have denne her fantastiske salat med grønne bønner, rødløg og feta ved siden af.

Tirsdag – Ugens vegetar-dag bliver tirsdag, hvor vi skal have de her skønne quesadillas med spinat, ost og kartofler. De er både nemme at lave og super lækre og selvom det er en relativ let ret, så mætter sådan nogle quesadillas egentlig ret meget. Jeg køber en stor pakke tortillapandekager – så er der også til torsdag.

Onsdag – En hjemmelavet frikadellesandwich holder altid og denne her bliver serveret med grønsager i stave og en lækker hjemmelavet dip. Måske laver jeg også lidt ristede kartofler til – vi må lige se, hvor sultne vi er. Resten af frikadellerne bliver brugt til frokost og madpakker.

Torsdag – Ugens suppe bliver denne her fantastiske udgave af en gulerodssuppe med linser, chili og appelsin – en skøn og mættende suppe, som kan gøre det ud for et både sundt og billigt aftensmåltid. Som tilbehør laver jeg de her lækre og krydrede tortillasnacks af resten af tortillapandekagerne fra tirsdag.

Fredag – Fredag aften står menuen på hyggelig “saml-selv” mad, for vi skal have tyrkiske fladbrød med fyld af masser af salatgrønt, hjemmelavet kyllingeshawarma og creme fraiche dressing. Måske også et par skåle med oliven, chili og god feta skåret ud i store firkanter.

Lørdag – Tommy og Kim kommer hjem fra ferie og vi har tradition for at servere en omgang stegt flæsk med persillesauce, når nogen har været væk. En hyggelig måde at byde velkommen hjem på og så er der også mulighed for at få helt friske ferieberetninger, snak og gode grin. Flæsk køber jeg hos slagteren – det ryger i ovnen og passer sig selv og så er det ellers bare at skrælle og koge kartofler og lave persillesauce efter denne her opskrift, så menuen er til at have med at gøre.

Søndag – Søndag skal der simremad på menuen og det bliver en gang skibberlabskovs, som serveres med rugbrød, persilledrys og rødbeder. En af simrefavoritterne.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer