Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 52 – 2023.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 52

Kære du, som er medlem af Madenimitlivs Madklub. Så er jeg klar med en madplan til uge 52, og jeg må faktisk indrømme, at jeg synes, det er en lille smule hyggeligt, at det nu kun er jer medlemmer, som madtager mine madplaner. På en eller anden måde er det som om, at det bliver lidt mere personligt, når vi kun er en lille, lukket flok.

Af samme grund har jeg også valgt at lave madplan til uge 51 og uge 52 i år. Tidligere har madplanen jo altid holdt en lille juleferie, fordi det er begrænset, hvor mange ideer til aftensmad, der er brug til i juledagene og hen over nytåret. Men i år har jeg lyst til at lave madplaner til alle årets uger. Dog med det lille “aber dabei”, at jeg har indsat opskriften på lækker kransekage søndag d. 31. december.

Der er sååå mange forskellige muligheder for lækre nytårsmenuer, at det vil være omsonst at forsøge at sætte sig på en enkelt menu. Desuden holder vi som regel sammenskuds-nytår med familie og venner. Jeg kan derfor ikke engang indvie jer i vores menu, eftersom jeg kun skal stå for desserten. Men min kransekageopskrift, den er altså god, så den skal I ikke snydes for.

Tilbage er der så kun at ønske dig og dine kære en rigtig, glædelig jul🎄💗 Vi ses i næste uge, hvor jeg er tilbage med en madplan til uge 1, så vi sammen kan tage hul på et helt nyt år.

Tilføj ugens madplan til din egen madplan.

Klik herunder og tilføj ugens madplan til din egen personlige madplan. Herefter kan du arbejde videre med madplanen, fjerne og tilføje retter og opdatere indkøbslisten.

Madplan til uge 52.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer