Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 6 (2024).

10 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Hjemmelavet kebab i pitabrød med salat, tomater, og syltede rødløg

Det er aldrig nemt at spå om fremtiden. Men ovenpå den massive frost, sne og kulde, som vi havde i januar, synes jeg næsten, at februar har vist sig helt forårsagtig. De første vintergækker og erantis titter op af jorden, og skulle det milde vejr fortsætte, så ville det da ikke gøre noget. Også i min madplan til uge 6 er der kommet lidt forårsmad. Dog i begrænset omfang, da det som bekendt stadig er vinter, hvilket udbuddet af råvarer afspejler. Men lidt har også ret. Og med kun en lille, kort måned til foråret, kan vi jo godt begynde at glæde os og se fremad.

I er også mange, der har taget godt imod de nye tiltag og ekstra opskrifter, som jeg har tilføjet til mine madplaner. Tusind tak – det er så dejligt, når nye ideer tages godt imod og anerkendes 💗

Madplan uge 6.

Subscribe
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Tina Urbrand Jensen
4 måneder siden

Selvom jeg er logget ind, kommer jeg ikke ind på dine madplaner, har haft problemer flere gange

Esther
4 måneder siden

Kan ikke komme ind på dine madplaner

Esther
4 måneder siden

Jeg er logget ind,men kan så ikke komme videre

Susanne
4 måneder siden

Hej Anne-Kathrine.
Jeg har samme problem. Kan ikke åbne dine madplaner.
Jeg har aldrig været logget ind og bruger kun min tlf. Jeg har altid bare klikket på madplanen og haft adgang til alle dine opskrifter. Efter nytår kan jeg kun læse dit ugentlige oplæg men ikke se opskrifter…?

Peter Baike
4 måneder siden

Gad vide, hvor madplanerne gemmer sig? Det nye layout er godt nok dårligt. Man bliver dybt forvirret, og meget bøvlet.