Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 7.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 7

Så er jeg klar med en madplan til uge 7. Lige rundt om hjørnet venter den første skoleferie i 2022 nemlig vinterferien, men det er nu ikke fordi, at vi har vilde planer herhjemme. Vi har jo ingen børn, og er derfor ikke nødt til at rette vores kalender ind efter skoleåret, så vi holder som regel ferie på de lidt mere skæve tidspunkter. Men lidt vinterferiehygge kan man jo altid bruge, og jeg har fyldt madplanen med masser af lækker mad, og selvfølgelig også en omgang lækre fastelavnsboller. Det er jo fastelavn om et par uger.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 7.

Mandag.

En af mine, og jeres, suppe favoritter er helt klart den klassiske kartoffel-porresuppe, som vi skal have mandag aften. Jeg drysser sprødstegt bacon eller chorizo på toppen, men det bestemmer man jo selv.

Kartoffelsuppe med porrer – nem opskrift.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have spansk tortilla med kartofler. Kartoffeltortillaen er uden kød og jeg serverer som regel bare salat og måske et stykke flute ved siden af. Men hvis man synes, kan man sagtens servere tortilla som tilbehør til kødretter eller som en del af en større tapasmenu. Og den kan selvfølgelig også serveres med bacon/flæsk som en traditionel æggekage.

Spansk tortilla med kartofler.

Onsdag.

Jeg bliver aldrig træt af spicy oksekød med spidskål og karry, som er en nem og lækker gryderet fyldt med grønsager og krydderier. Vi spiser gerne retten som den er, måske med ristede kartofler eller ris til, men den er også virkelig god som fyld i tortillapandekager, hjemmelavede madpandekager eller forårsruller.

Spicy oksekød med spidskål og karry.

Torsdag.

Ugens fisk bliver en pandefuld tun- og torskerognsfrikadeller, som ikke bare er nemme at lave men også et kæmpehit herhjemme hos os. Tilbehøret bliver en lækker tabouleh med bulgur, persille og peberfrugt.

Sprøde tun og torskerognsfrikadeller…

Fredag.

Kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta er både nem og lækker aftensmad. Jeg serverer gerne en blandet salat ved siden af, men hvidløgsflutes er også en mulighed. Det bestemmer man jo selv.

Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.

Lørdag.

Baconruller på porre-kartoffelbund. En skøn ret med kartofler og porrer, frikadellefars og bacon og så er det jo rigtig vintermad. Helt perfekt at sætte sådan et boblende varmt fad på bordet, direkte fra ovnen, på en kold vinteraften.

Baconruller på porre-kartoffelbund…

Søndag.

Græsk moussaka med oksekød, kartofler og aubergine. Jeg er vild med den græske udgave af “lasagne” og serverer den gerne med hjemmelavet tzatziki, store oliven og godt brød eller en lækker tomatsalat med feta til.

Moussaka – opskrift på græsk moussaka med aubergine.

Ugens lækkeri.

De her fastelavnsboller med hindbærskum er både lækre og supernemme at lave. I stedet for at lave wienerbrødsdej snyder jeg nemlig, og køber en pakke frosne fastelavnsboller, som blot skal bages. Bollerne kan efterfølgende fyldes med flødeskum, flødecreme og marmelade, eller hvad man nu kan lide.

Fastelavnsboller med hindbærskum.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Nina
2 år siden

Er lige faldet over dine lækre opskrifter her til aften.
Wow du er bare så go!!
Det kan da ikke være rigtigt at alle disse lækre opskrifter mm er gratis ?..
Varm taknemmelig hilsen Nina