Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 7.

4 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Med uge 7 følger også en uges vinterferie for en stor del af landets skolebørn (og måske også deres forældre). Nogle vælger måske at tage på skiferie eller i sommerhus, men der er jo også en del, der ligesom os bliver hjemme. Og vi skal selvfølgelig have noget godt at spise, så jeg klar med en madplan til uge 7. Og er man i sommerhus, så kan det jo også være, at jeg kan friste med lidt inspiration til aftensmaden? Jeg har i hvert fald samlet en masse lækkerier i madplanen, ligesom der gemmer sig et par ekstra gode sager under ugens “søde”, “sunde” og “snack”. Jeg håber, I får en dejlig uge ⛄

Madplan uge 7.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Esther
4 måneder siden

Kan stadigvæk ikke komme ind på siden, selv om jeg er logget ind

Esther Hye
4 måneder siden

Tak, jeg er kommet ind