Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 8 (2024).

6 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Vinterferien er overstået for de flestes vedkommende, og foran os venter nu en ny uge og dermed også en madplan til uge 8. Vintergækker og erantis blomstrer i haverne, og i det hele taget synes jeg, der er forårsstemning i luften. Også selvom det stadig er køligt. Men det skal ikke forhindre mig i at sætte et par lette retter på ugens madplan. Faktisk har jeg også spottet de første, lyserøde rabarberskud i højbedet, selvom der trods alt går noget tid endnu, før vi kan spise dem. Men det kommer alt sammen, og om bare 14 dage er det officielt forår.

Madplan uge 8.

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Esther
4 måneder siden

Kan stadigvæk ikke komme ind på madplanen,selv om jeg er logget ind

Camilla
3 måneder siden

Madplanen virker ikke. Når man trykker på den hopper den tilbage igen hvor man kan trykke på de forskellige madplaner. Men man kan ikke komme ind og se dem

Annette
3 måneder siden

Hvorfor kan jeg ikke åbne madplaner mere.
Mvh. Annette