Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Sommerferie New York 2016 – part 6…

0 kommentarer
Rejser/ture

IMG_6130

Efter frokosten i de gode stole ved Marinaen i Financial Center, tog vi en sub til DUMBO, som er området mellem Manhattan Bridge og Brooklyn Bridge på Brooklyn siden. Her er det fineste, grønne område, som strækker sig mellem de to broer – små parker, blomster mm. og så er her i øvrigt en glimrende udsigt til Manhattan. Vi gik lidt rundt og kiggede, inden vi satte os ned på en lille café ved vandet og nød et par kolde øl i en halv times tid – imens blev vi blandt andet underholdt af et bryllupsselskab, som fik taget billeder. 4 brudepiger og 4 forlovere samt en brud og en god – der var noget at holde styr på for de to fotografer og ham som videofilmede det hele. En isvaffel med hhv 1 kugle og 2 kugler – de største is vi endnu har fået – blev det også lige til, inden vi igen bevægede os mod Manhattan over Brooklyn Bridge.

IMG_6137

IMG_6157

IMG_6141

IMG_6146

IMG_6151

IMG_6160

IMG_6170

Vi landede på den anden side af broen og blev enige om at tage tilbage til hotellet og få hvilet fødderne og komme i bad, inden vi skulle ud og finde lidt aftensmad. Vi havde gået langt og det var varmt, så en pause var absolut velkommen – derfor fandt vi en sub, som kunne bruges og satte kursen mod Upper West og hotellet.

Efter at have hvilet fødderne, kørte vi igen nedad mod Lower Manhattan, hvor vi fandt en lille restaurant og fik lidt aftensmad. Morten fik en kæmpe wrap med kylling, avocado, ost, bacon og masser af grønt og jeg valgte en salat med blandede salatblade, mandariner, vindruer, fetaost, rødløg og ristede mandler samt en ranch dressing ved siden af. Jeg er jo vild med frugt i salater og hold nu op, hvor blev jeg mæt. Vi sad udenfor og spiste og det var bare så hyggeligt, at sidde der på fortovet med bare arme og ben og nyde den lune sommeraften.

IMG_6179

Efter maden gik vi en lille tur længere sydpå og kom blandt andet forbi 9/11 Memorial Parken, hvor vi endnu ikke har været inde på denne her tur – men vi har jo været der før, så det er ikke så vigtigt. Der var lukket, for klokken var ved at være 22, men vi gik lidt rundt og fik taget nogle billeder. Blandt andet af den nye subwaystation med “den hvide due” – sjovt som billederne bliver helt anderledes, når det er mørkt, sammenlignet med de billeder jeg tog, da vi var der tidligere på dagen i dagslys. Ved 22.30 tiden satte vi os i en sub tilbage mod 77. St og hotellet – godt trætte ovenpå endnu en begivenhedsrig dag.

IMG_6193

IMG_6191

IMG_6200

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer