Madplan uge 28.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 28 - nem aftensmad til hele familien

Så blev det tid til en madplan til uge 28. Vi er midt i sommerferien og jeg skal love for, at feriestemningen har sænket sig over landet. Min mailbakke er ikke længere ved at eksplodere, og trafikken udenfor vinduerne er faldet drastisk. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke har spor imod et par uger i roligt tempo. Også selvom Morten og jeg først holder sommerferie i midten af august. Det betyder bare, at der er tid til et par ekstra, hyggelige kaffepauser i dagens løb.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 28.

Mandag.

Pizza møder focaccia brød og resultatet bliver denne her pizza focaccia. En form for deep pan pizza med masser af lækkert fyld på toppen, og den skønneste, svampede bund. Jeg serverer gerne med salat eller grøntsager i stave og dip til.

Pizza focaccia – lækker pizza med tyk bund.

Tirsdag.

Laks på grill med citron. En skøn sommerret, som jeg serverer med små nye kartofler og en klat smør. Lidt dampet grønt, fx grønne asparges, er også lækkert.

Laks på grill med citron og krydderurter.

Onsdag.


Kartoffelsalat er altså bare sommermad. Og denne her kartoffelsalat med kylling og bacon er oven i købet lidt ekstra fyldig, så den uden problemer kan fungere som en rigtig måltidssalat og ikke kun som tilbehør. Jeg serverer som regel med en lækker salat til.

Kartoffelsalat med kylling og bacon…

Torsdag.

Gratin med blomkål og gulerødder. Jeg elsker gratin, som er en af mine kødløse favoritter, så jeg glæder mig allerede til torsdag. Gratin har desuden den store fordel, at man sagtens kan tilsætte alle mulige kød- og grøntsagsrester fra køleskabet. Gratin er derfor oplagt restemad.

Gratin med blomkål og gulerødder…

Fredag.

Tacosalat i sprøde tortillaskåle. Tacoskaller på en lidt anderledes måde. De sprøde tortillaskåle er ret nemme at lave og de giver altså lige salaten et ekstra pift, men de kan selvfølgelig sagtens udelades eller erstattes af færdigkøbte tacoskaller.

Tacosalat i sprød tortillakurv…

Lørdag.

Lørdag aftens smider vi en lækker, marineret flanksteak på grillen. Tilbehøret bliver en portion smørristede, nye kartofler og så en eller anden form for salat.

Flanksteak på grill – grillet flanksteak.

Søndag.

Jeg har længe haft lyst til indisk mad fyldt med nogle af de mange, skønne krydderier, der bruges i det indiske køkken. Søndag aften skal vi derfor have indisk inspireret butterchicken med ris.

Butter chicken – Klassisk og nem opskrift på indisk butterchicken

Ugens lækkeri.

Det er virkelig nemt at lave hjemmelavede tortillachips og de smager fantastisk. Helt perfekte med salsa og hjemmelavet guacamole til en lille hyggestund på terrassen.

Tortillachips – opskrift på hjemmelavede tortilla chips.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)