Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 33.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 33

Så er det igen blevet lørdag, og jeg er klar med en madplan til uge 33. Sensommeren har for alvor fat nu. Jeg synes især, man kan mærke det i luften, som er en smule mere fugtig, og diset og så er der bare en helt særlig duft over sensommeren. Og så må vi jo ikke glemme alle de skønne råvarer, som er i sæson netop nu, og som vi skal huske at nyde.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 33.

Mandag.

Wokmad er nemt, sundt og lækkert og denne her wok med kylling og grøntsager er bestemt ingen undtagelse. Perfekt aftensmad på en torsdag. Er man ikke til nudler, så kan wokken sagtens laves med kogte ris i stedet for.

Wok med kylling og nudler.

Tirsdag.

Kan man lide laks, så er jeg sikker på, at denne her skønne laksetatar med røget laks vil være et hit. Laksetatar er måske mest en forret eller frokostret, men når jeg serverer den med salat og brød, så bliver vi også fint mætte til aftensmad.

Laksetatar – nem opskrift på røget laksetatar.

Onsdag.


Jeg laver en del lasagner, men der kan faktisk gå lang tid imellem, at jeg sætter en helt klassisk lasagne med oksekød og bechamelsauce på menuen, så det kommer der på onsdag aften.

Lasagne – nem opskrift på klassisk lasagne.

Torsdag.

Majssuppe med chili. En lækker og cremet “mælkesuppe” med et strejf af chili, som er ekstra lækker på denne her tid af året, hvor den kan laves med friske majskolber. Suppen er ikke vild stærk, men har man små børn, så kan man jo holde lidt igen med chilien eller helt udelade den.

Majssuppe med kartofler og chili…

Fredag.

Hasselback pizzakartofler er en hybrid imellem pizza, bagte kartofler og hasselback kartofler. Og de smager altså helt forrygende og er desuden et hit hos de fleste børn. Kartoflerne kan sagtens spises som tilbehør, men herhjemme ender de ofte med at udgøre en let hovedret og så får vi salat og dressing til.

Hasselback pizzakartofler med ost og pepperoni.

Lørdag.

Lørdagsmenuen står på hakkebøffer i fad med pikantsauce, som er et af de helt store hits på bloggen. Tilbehøret kan enten være ris eller kartofler og også gerne en god salat.

Hakkebøffer i fad med pikant sauce…

Søndag.

Kylling i fad med hasselback kartofler er en både nem og lækker søndagsret. Alle ingredienser skal samles i ét fad og så en tur i ovnen. Vi får salat og måske også en agurkesalat ved siden af.

Kylling i fad med hasselback kartofler…

Ugens lækkeri.

Jeg er vild med bagels, og favoritten er uden tvivl de her bagels med kanel og rosiner. De ristede bagels er skønne både på morgenbordet og til en kop kaffe eller te.

Bagels med kanel og rosiner…

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer