Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 41.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 41

Med uge 41 har vi fået sparket oktober måned rigtig godt i gang. Og det betyder selvfølgelig også, at jeg er klar med en madplan til uge 41 med masser af lækker efterårsmad. Her er både gode gryderetter og lækre supper at varme sig på. Og noget at varme sig på kan de fleste af os vist have brug for lige for tiden.

Desuden er der en opskrift på lækre, hjemmelavede romkugler med nutella, som både er nemme og lynhurtige at lave. Et oplagt projekt til ungerne i efterårsferien eller til Halloweenfesten, hvor romkuglerne kan trilles i farvet krymmel og evt. pyntes med sukkerøjne. Faktisk kan romkuglerne også overtrækkes med orange eller hvid marcipan og forvandles til de fineste halloweengræskar eller spøgelser. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 41.

Mandag.

Kylling med cashewnødder og grønt. En superlækker, asiatisk-inspireret ret med saftig kylling og sprøde grøntsager vendt i en lækker, krydret sauce med cashewnødder. At cashew kyllingen så også kan være klar på ca 30 minutter er jo bare yderligere et plus.

Kylling med cashew.

Tirsdag.

Denne her kikærtegryde med kartofler og masser af krydderier er både nem at lave og dejlig mættende. Jeg serverer gryderetten med en klat creme fraiche og lækkert brød til, men man kan også tilsætte ekstra væde til retten og lave den om til en suppe.

Kikærtegryde – opskrift på vegetarisk gryderet.

Onsdag.

Onsdag står menuen på gulerods-porresuppe, som får en skøn smag og bliver dejlig cremet, når den tilsættes pikantost. Let og lækkert.

Gulerods-porresuppe med pikantost…

Torsdag.

Det er efterhånden noget tid siden, at denne her tærte med tun, chili og forårsløg har været på menuen. Men er man vild med tun, smeltet ost og et lille chili-kick, så er tærten en sikker vinder. Jeg serverer blandet salat til.

Tærte med tun, chili og forårsløg.

Fredag.

Pasta med pesto. Nem og lækker aftensmad på en fredag og desuden en rigtig familie-livret. Jeg serverer som regel med hvidløgsflutes og evt. en lækker tomatsalat, men det bestemmer man jo selv.

Pasta med pesto – opskrift på nem pastaret.

Lørdag.

Der er et skønt farsbrød med timian og bacon og ristede kartofler på menuen lørdag aften og jeg glæder mig allerede. Mad i fad, når det er allerbedst, og så kan det hele tilberedes i ovnen på én gang. Jeg er fan.

Farsbrød med timian og bacon.

Søndag.

Bøf stroganoff er sådan en rigtig klassiker, når det kommer til skønne simreretter. Og den er virkelig skøn med kartoffelmos eller sprøde kartoffelbåde og evt. ovnbagte rodfrugter til.

Bøf stroganoff – nem opskrift på klassisk simreret.

Ugens lækkeri.

Hjemmelavede romkugler er supernemme at lave, og smager skønt. Jeg varierer indimellem de klassiske romkugler og laver romkugler med nutella. Og de kan altså virkelig anbefales.

Romkugler med nutella – min bedste opskrift.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Ole
1 år siden

Hvor er opskrifterne?!