Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 45.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 45

Med denne her madplan til uge 45 har vi taget afsked med oktober, og er nu kommet godt i gang med november. Og nu vil jeg faktisk mene, at vi så småt kan gå i gang med de første hyggelige juleforberedelser. Jeg har i hvert fald planer om, at der skal laves fordej til årets honningkager i løbet af denne her uge. Dejen skal dog hvile i ca 1 måned, så det passer jo lige med starten af december.

Derudover har vi også Mortens aften at se frem til i løbet af uge 45. Og derfor står menuen selvfølgelig på langtidsstegt andesteg med alt tilbehøret samt risalamande til dessert. Jeg glæder mig allerede.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Klik her for at modtage gratis madplan hver uge!

Madplan uge 45.

Mandag.

Mad i fad er altid godt. Og i denne her uge bliver det en omgang pasta i fad med kylling, broccoli og mornaysauce. En rigtig familiefavorit, som jeg gerne serverer med salat til.

Tirsdag.

Tirsdag aften skal vi have svensk pølseret. Den klassiske gryderet med kartofler, løg og pølsestykker i en lækker tomat-flødesauce krydret med paprika.

Onsdag.

Onsdag skal vi have en chilisuppe, som langt hen ad vejen minder om en klassisk tomatsuppe, men med lidt med “bid”. Kan man ikke skaffe hakkede tomater med chili, så brug 1-2 friske chilier i tern (efter smag) eller chilipulver/chilipasta.

Torsdag.

Torsdag er det Mortens aften, så vi skal have en langtidsstegt and (som uden problemer kan steges dagen i forvejen) med alt hvad dertil hører af brun sauce og hvide og brunede kartofler. Om man laver almindelig rødkål eller rødkålssalat eller begge dele til anden bestemmer man jo selv. Og så må jeg altså indrømme, at vi indimellem også supplerer med en langtidsstegt flæskesteg, hvis vi er mange til bords. Så er der noget for enhver smag. Skal der dessert til, så kan jeg kun anbefale risalamande eller risalamandekage, hvis det skal være lidt anderledes.

Fredag.

Pizza møder focaccia brød og resultatet bliver denne her pizza focaccia. En form for deep pan pizza med masser af lækkert fyld på toppen, og den skønneste, svampede bund. Jeg serverer gerne med salat eller grøntsager i stave og dip til.

Lørdag.

En fiskeburger med krydderurtedressing minder en lille smule om et stjerneskud, men den er nemmere at lave og så smager den bare helt eminent godt. Anret gerne burgerne på “café-manér” med masser af salat og ekstra meget fyld. Det ser noget så fint ud.

Søndag.

Der er intet som en lækker grydefuld chili con carne på en kølig efterårs- eller vinterdag. Og jeg laver allerhelst chili i weekenden, hvor den kan få lov til at stå på komfuret og simre i timevis.

Ugens lækkeri.

Det er endnu lidt tidligt at tænke på julebagningen. Men de allerbedste honningkager får man, hvis man laver en fordej, og lader den stå og hvile i minimum 1 måned. Så jeg vil lave fordej til honningkager i løbet af ugen og, glæde mig til lækre honningkager i december.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kaj ove
1 år siden

Det ser savle rigtigt godt ud