Madplan uge 47.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 47

Regn, gråvejr og indendørs hygge kalder på varm og veltillavet aftensmad. Og det er lige præcis, hvad jeg har fyldt denne her madplan til uge 47 med. Masser af varme og hyggelige opskrifter med en snert af efterår og et strejf af jul. Så bliver det ikke meget bedre, efter min bedste overbevisning. Men jeg er også kæmpefan af både efterår og jul.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Klik her for at modtage gratis madplan hver uge!

Madplan uge 47.

Mandag.

Pastafad med skinke, ost og spinat. Lækkert og dejlig nemt at lave – perfekt aftensmad på en mandag. Giver spinaten “problemer”, så kan man uden problemer udelade eller erstatte den med andre grøntsager.

Tirsdag.

Jeg nyder virkelig at få en skål varm suppe til aftensmad engang i denne uge bliver det en ungarsk kartoffelsuppe, som kommer på menuen. Suppen er lækker, budgetvenlig og ikke mindst supernem at lave.

Onsdag.

Dobbeltbagte kartofler med skinke og ost. En simpel og lækker ret, som smager helt forrygende. Og har man en mikrobølgeovn, så er den oplagt at bruge, når kartoflerne skal bages første gang. Jeg synes, at en blandet salat er perfekt ved siden af, men det bestemmer man jo selv.

Torsdag.

Jeg er vild med æbleflæsk med timian og udover diverse julefrokoster, så serverer jeg det også gerne til aftensmad et par gange i løbet af efteråret og ikke mindst i december. Tilbehøret bliver selvfølgelig nybagt rugbrød.

Fredag.

Vi er vilde med tunmousse herhjemme. Og denne her tunmousse uden husblas er lynhurtigt blevet et rigtigt hverdagshit, fordi den kan være færdig på et øjeblik og ikke først skal “sættes” med husblas. Jeg serverer flutes og salat til – og måske også lidt rejer og røget laks til pynt.

Lørdag.

Selvom vi ikke griller helt så meget om efteråret, som vi gør om sommeren, så er grillet sørme ikke helt pakket væk. Og lørdag skal vi grille en lækker mørbrad med parmaskinke og timian. Tilbehøret bliver de flødekartofler med pikantost, som jeg længe har haft lyst til.

Søndag.

Kylling i karry-mango sauce. En nem og lækker klassiker og et rigtigt familiehit, hvor alle kan være med. Jeg serverer ris til kyllingen, men endnu bedre bliver det, hvis man laver det til et helt lille ristaffel med skønne toppings i små skåle.

Ugens lækkeri.

Hjemmelavede åkander er en fast del af vores konfekt fremstilling. Og selvom det endnu er lidt tidligt at tænke på konfekt, så tror jeg alligevel, at jeg vil lave den første lille portion åkander i ugens løb. Evt. med en god mælkechokolade i stedet for mørk chokolade.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lise Barsøe
10 måneder siden

Kunne tænke mig en vegetarisk madplan

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)