Madplan uge 48.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 48

Med min madplan til uge 48 tager vi hul på december og dermed også årets sidste måned. Og selvom jeg efterhånden har været i julestemning i de sidste mange uger – sådan går det hvert år – så er det nu, jeg for alvor kan gå i gang med at jule. Jeg kan derfor med 100 % sikkerhed love, at december måned her på Madenimitliv bliver fyldt med julehygge. Og masser af lækker julemad, selvfølgelig.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Klik her for at modtage gratis madplan hver uge!

Madplan uge 48.

Mandag.

Ugen starter på bedste vis med det her pastafad med kødboller. En virkelig skøn hverdagsret, der minder en hel del om den klassiske “Lady og Vagabonden” livret. Jeg synes dog, at denne her udgave er endnu bedre, fordi fadet drysses med ost og gratineres i ovnen.

Tirsdag.

De her million boller i karry er et kæmpe hit herhjemme. Boller i karry – lavet som karry kødsauce med svinekød – og færdig på 15 minutter. Det smager fantastisk og er en rigtig børnefamilie-livret.

Onsdag.

Pasta med rejer og hvidløg. Let og lækker aftensmad, der smager fantastisk og som er klar på ganske kort tid. Det er ekstra lækkert med et godt stykke brød til.

Torsdag.

Kartoffelsuppe med blomkål. Den klassiske suppe tilføjet blomkål, som giver en skøn smag og en lækker og cremet konsistens. Jeg serverer med et ordentligt drys purløg på toppen, men bacon eller sprøde rugbrødscroutoner er også lækkert.

Fredag.

Nem og lækker fingermad – helt perfekt på en fredag aften. Quesadillas med god skinke og ost er helt simple, men man kan sagtens fylde dem med andre ting og dermed gøre dem mere fyldige. Fx kan man bruge skiver af en god bøf, stegte løg, peberfrugter og ost. Tilbehøret bliver formentlig hjemmelavet guacamole og en salat.

Lørdag.

For ikke så længe siden lavede jeg engelske bøffer med bløde løg. Og på daværende tidspunkt havde jeg ikke smagt engelsk bøf, siden jeg flyttede hjemmefra. Men det viste sig at være så glædeligt et gensyn, så nu ryger de indimellem på menuen.

Søndag.

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har fået en lækker tærte. Så vi afslutter ugen med en lækker porretærte med bacon og tomater.

Ugens lækkeri.

De her sprøde og helt uimodståelige cornflakestoppe med chokolade lærte jeg at lave i skolekøkkenet i folkeskolen. Og jeg har lavet dem hvert år til jul lige siden.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)