Madplan uge 5.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 5

Med denne her madplan til uge 5 tager vi afsked med januar – årets mest udskældte måned – og kigger fremad mod februar. Jeg synes faktisk, at vinteren har været mild indtil videre, men ikke desto mindre nyder vi stadig de varme gryderetter, supper og lignende vintermad, og det holder jeg ved lidt endnu. Det er jo heller ikke officielt forår, før kalenderen rent faktisk siger marts. Heller ikke selvom vi tydeligt kan mærke, at dagene nu igen bliver længere. Og det er så dejligt.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 5.

Mandag.

Kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta er både nem og lækker aftensmad. Server evt. med brød til.

Madplan til uge 5

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have en skøn ostesuppe med porre, som nok skal give os varmen helt ud i tæerne.

Onsdag.

Det er ikke kun one pot pasta’er, der er nemme og lynhurtige at lave. One pot karryretter er også et hit, og denne her one pot kylling i karry med ris og ærter er en af vores favoritter.

Torsdag.

Hjemmelavede fiskefrikadeller er som regel et hit, og hvis bare man har en food processor eller en god blender, er det også ret nemt at lave fiskefarsen selv. Jeg laver altid remouladedip til fiskefrikadellerne, og serverer med kartofler.

Fredag.

Fredag står menuen på et cremet pastafad med bacon og ærter. Nemt og lækkert og lige ud ad landevejen. Desuden et rigtigt familiehit – hvad kan man næsten forlange mere?

Lørdag.

Det er bestemt ikke slut med de gode gryderetter endnu og en af de rigtig gode er enebærgryden med skinkekød i tern og champignons. En klassiker fra Karolines køkken, som jeg selvfølgelig serverer med kartoffelmos.

Søndag.

Man bør helt klart lave et par klassikere med kål fra mormorkøkkenet engang imellem. I denne uge skal vi have kåldolmere eller hvidkålsrouletter, som de også kaldes, og jeg glæder mig. Tilbehøret bliver brun sauce og kartofler.

Ugens lækkeri.

Det er efterhånden længe siden, jeg har bagt en roulade med hindbær. Men det er altså ret nemt og derudover så smager en hjemmebagt roulade virkelig fantastisk.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Niels Mortensen
10 måneder siden

Anne-Kathrine dine billeder er vist blevet forbyttet. Men det er da en fornøjelse at se sådan nogle fiskefrikadeller 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)