Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 6.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 6

Så fik vi taget hul på februar, og vi skal vi i gang med at tænke på en madplan til uge 6. Tiden flyver og før vi får set os om, så er februar gået og vinteren til ende. Alligevel fortsætter jeg ufortrødent med lækker vintermad, for comfort food og vintermad der varmer, er jo altid rart på denne her tid af året. Især ovenpå det forrygende stormvejr, som vi har haft på det seneste. Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem og gået nogenlunde fri af skader i form af flyvende trampoliner, væltede træer mm.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 6.

Mandag.

Klassiske frikadellesandwiches med hjemmelavede frikadeller, rødkål og agurkesalat. Den BEDSTE start på en ny uge. Skal der lidt ekstra mæthed til, så overvej at servere ovnfritter eller ristede kartofler til. Grøntsager i stave og en god dip er også et hit.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have en let krydret sød kartoffelsuppe med kokosmælk og chili. En skøn sjælevarmer på en kølig vinterdag.

Onsdag.

Er man vild med tun, smeltet ost og et lille chili-kick, så er denne her tærte med tun, chili og forårsløg en sikker vinder.

Torsdag.

Spaghetti cacio e pepe. En helt simpel og superlækker pastaret bestående af pasta i en cremet ostesauce med peber. Vi spiser salat og brød til pastaen, men den er også god som tilbehør til grillet kylling eller fisk, fx laks.

Fredag.

Tartiflette med kartofler, bacon og ost. Comfort food af den allerbedste slags og klassisk vintermad i Frankrig, hvor den ofte serveres i restauranterne på skisportsstederne. En liiidt heftig men eminent lækker ret, som jeg serverer med en grøn salat. Kan man ikke skaffe reblochon-ost, så brug brie i stedet for.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have en lækker paprikagryde med kylling og bacon, som er en variation over den klassiske mørbradgryde. Jeg serverer gerne kartoffelmos til, men ristede kartofler eller ris er også godt.

Søndag.

Ugen starter på bedste vis med en helt traditionel portion koteletter i fad med peberfrugter og tomat-flødesauce med paprika. Tilbehøret bliver ris og evt. lidt dampet grønt.

Ugens lækkeri.

Vi må kigge langt efter sneen udenfor vinduerne, men de her krakelerede chokoladecookies, som er vendt i flormelis, ligner snebolde en lille smule, inden de bages. Og så smager de helt fantastisk af chokolade.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer