Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 7.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Ristaffel med kylling i karry

Så er jeg klar med en madplan til uge 7. Lige rundt om hjørnet venter den første skoleferie i 2023 nemlig vinterferien, men det er nu ikke fordi, at vi har vilde planer herhjemme. Vi har jo ingen børn, og er derfor ikke nødt til at rette vores kalender ind efter skoleåret, så vi holder som regel ferie på de lidt mere skæve tidspunkter. Men lidt vinterferiehygge kan man jo altid bruge, og jeg har fyldt madplanen med masser af lækker mad, og selvfølgelig også en omgang lækre fastelavnsboller.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 7.

Mandag.

Vi starter ugen nemt og godt med pasta med grøntsager og pikant flødeostesauce. Bryder man sig ikke om pikantost, så kan man bare bruge en flødeost med en anden smag.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have den her cremede jordskokkesuppe. Jeg serverer ofte suppen med sprøde rugbrødschips, men bacon i tern er også godt. Prøv også jordskokkesuppe med et stykke dampet eller bagt torsk og måske lidt stenbiderrogn. Det er forrygende.

Onsdag.

Ugens fisk bliver en pandefuld tun- og torskerognsfrikadeller, som ikke bare er nemme at lave men også et kæmpehit. Tilbehøret bliver en tabouleh med bulgur, persille og peberfrugt.

Torsdag.

Dobbeltbagte kartofler med skinke og ost. En simpel og lækker ret, som smager helt forrygende. Og har man en mikrobølgeovn, så er den oplagt at bruge, når kartoflerne skal bages første gang. En blandet salat er lækker ved siden af.

Fredag.

Kylling i karry er så lækkert til aftensmad. Og denne her opskrift er oven i købet så nem, at man sagtens kan servere den som et lækkert ristaffel, og bruge lidt ekstra tid på at lave skåle med lækre toppings. En perfekt optakt til weekenden.

Lørdag.

Græsk moussaka med oksekød, kartofler og aubergine. Jeg er vild med den græske udgave af “lasagne,” og serverer den fx med hjemmelavet tzatziki, store oliven og godt brød eller en lækker tomatsalat med feta til.

Søndag.

Jeg bliver aldrig træt af spicy oksekød med spidskål og karry, som er en lækker gryderet fyldt med grøntsager og krydderier. Vi spiser gerne retten som den er, måske med ristede kartofler eller ris til, men den er også god som fyld i tortillapandekager, madpandekager eller forårsruller.

Ugens lækkeri.

De her fastelavnsboller med hindbærskum er både lækre og supernemme at lave. I stedet for at lave wienerbrødsdej snyder jeg nemlig, og køber en pakke frosne fastelavnsboller, som blot skal bages. Bollerne kan efterfølgende fyldes med flødeskum, flødecreme og marmelade, eller hvad man synes.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer