Madplan uge 8.

3 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 8

Vinterferien kom og gik. Medmindre man hører til dem, der har vinterferie i uge 8, selvfølgelig. Nu banker hverdagen på igen, og vi skal til at tænke på en madplan til uge 8. Og når vi kommer til slutningen af uge 8, så er vi faktisk også ved at nå slutningen af februar, og vinteren 2023 er officielt forbi. Selvom vinteren får skyld for, at være både lang og mørk, så bliver jeg hvert år lige overrasket over, hvor hurtigt den pludselig er forbi.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 8.

Mandag.

Ugen starter både nemt og lækkert med et cremet kartoffelfad med kylling og bacon. En rigtig livret herhjemme.

Tirsdag.

En fransk løgsuppe med gratineret ostebrød hører til blandt mine absolutte favorit supper. Der er bare noget helt forrygende lækkert over det gratinerede brød fyldt med smeltet ost. Og jeg tænker, at vi skal have løgsuppe tirsdag aften.

Onsdag.

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har fået en lækker tærte, så i denne uge skal vi have en lækker porretærte med bacon og tomater.

Torsdag.

Torsdag skal vi have den svenske livret og Ikea klassikeren over dem alle – kødboller med flødesauce og kartoffelmos. Jeg er vild med kombinationen af kødboller og mos, men man kan sagtens spise kogte kartofler til.

Fredag.

Det er egentlig højsæson for blåmuslinger året rundt, men om vinteren er de ekstra lækre. Og jeg glæder mig allerede til torsdag, hvor vi skal have en skøn omgang moules frites.

Lørdag.

Jeg har sådan fået lyst til et lækkert stykke andebryst – december måneds ænder er efterhånden på passende afstand. Jeg tænker, at vi skal have et lækkert rosastegt andebryst og en grønkålssalat med appelsin og æble til.

Søndag.

Tarteletter med høns i asparges er en kæmpefavorit herhjemme. Og bruger man et par kyllingebryster til tarteletfyldet, kan man have hele herligheden klar på 30-45 minutter. Perfekt mormormad på en søndag.

Ugens lækkeri.

Jeg ELSKER hjemmelavede hindbærsnitter, og i denne her uge vil jeg bage en portion. Snitterne kan for øvrigt også lægges sammen med andre slags marmelade, fx rabarber, solbær eller lign.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Janice
1 måned siden

Love everything

Eva
27 dage siden

Ser rigtig lækkert ud vil gerne modtage opskrifterne på disse skønne retter. Mvh Eva

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)