Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 9.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 9

Så fik vi taget hul på foråret, og det bærer min madplan til uge 9 selvfølgelig præg af. Jeg synes godt, at der må komme nogle lidt lettere retter på menuen, nu hvor vinteren officielt slutter lige straks. I denne uge bliver det derfor til en lækker kartoffelsalat med rejer og avocado.

Derudover er der selvfølgelig også stadig en ugentlig suppe, som vi kan varme os på, og lækkerier i form af bradepandepizza og hjemmelavet ragusa (nougat-konfekt) til weekenden. Mums.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 9.

Mandag.

Ugen starter på bedste vis med det her pastafad med kødboller. En virkelig skøn hverdagsret, dem minder en hel del om den klassiske “Lady og Vagabonden” livret. Jeg synes dog, at denne her udgave er endnu bedre, fordi fadet drysses med ost og gratineres i ovnen.

Tirsdag.

Vi nyder stadig at få en skål varm suppe til aftensmad engang imellem. Og i denne uge bliver det en ungarsk kartoffelsuppe, som kommer på menuen. Suppen er lækker, budgetvenlig og ikke mindst supernem at lave.

Onsdag.

De her million boller i karry er et kæmpe hit herhjemme. Boller i karry – lavet som karry kødsauce med svinekød – og færdig på 15 minutter. Det smager fantastisk og er en rigtig børnefamilie-livret.

Torsdag.

Der er godt nok stadig noget tid til, at vi kan nyde de første, danske kartofler. Men jeg spottede nogle fine, små, udenlandske kartofler forleden, så torsdag skal vi have kartoffelsalat med rejer, avocado og asparges. Let og lækker forårsmad. Dog dropper jeg de grønne asparges denne gang.

Fredag.

Kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta er både nem og lækker aftensmad. Jeg serverer gerne en blandet salat ved siden af, men hvidløgsflutes er også en mulighed. Det bestemmer man jo selv.

Lørdag.

Lørdag står menuen på mørbrad i fad med fløde-estragon sauce. En nem og lækker ret med svinemørbrad og en skøn sauce med et strejf af bearnaise fra estragonen. Vi får som regel ris og dampet grønt til, men kartofler er også godt.

Søndag.

Vi afslutter ugen med en bradepandepizza, som er en tro kopi af de pizzaer, min mor bagte, da jeg var lille. Det var inden, vi kendte til pizzaer med sprød bund, og der dukkede pizzamel op i butikkerne. 

Ugens lækkeri.

Hjemmelavet ragusa er en fantastisk haps til en god kop kaffe eller te. Og er man til ristede hasselnødder, blød nougat og chokolade, så skal man virkelig unde sig selv at prøve at lave ragusa.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer