Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 15.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 15

Jeg håber, at I alle nyder påsken og måske også et par dejlige fridage? Med min madplan til uge 15 starter hverdagen så småt igen. Men jo ikke mere end at vi stadig har en række helligdage, som vi kan se frem til i løbet af foråret. Altid dejligt med en ekstra fridag eller en lang weekend at glæde sig til.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 15.

Mandag.

Påskedagene afsluttes på bedste vis med en madroulade med skinke og salatfyld. Let og lækker forårsmad. Bliver der rester, så er et stykke roulade også perfekt i madpakken.

Tirsdag.

Aspargessæsonen er så småt skudt i gang, og jeg glæder mig så meget til at spise massevis af lækre asparges. I denne uge skal vi have dem i en risotto primavera med ærter og asparges. Vi får som regel risottoen som kødfri hovedret, men den er også god som tilbehør til grillet kylling eller laks.

Onsdag.

Denne her pastaret med laks, flødesauce og friske krydderurter er på kort tid blevet et kæmpe hit. Både hjemme hos os og på bloggen. Men den er dæleme også god og kan fremtrylles på ganske kort tid.

Torsdag.

Kylling i karry-mango sauce. En nem og lækker klassiker og et rigtigt familiehit, hvor alle kan være med. Jeg serverer ris til kyllingen, men endnu bedre bliver det, hvis man laver det til et helt lille ristaffel med skønne toppings i små skåle.

Fredag.

Fredag skal vi have en gang texmex, og det bliver den her tacopande med krydret oksekød. Jeg serverer gerne kogte ris og sprøde tortillachips til tacopanden, men lune tortillapandekager eller sprøde tacoskaller er også lækkert.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have en rigtig lækker, rosastegt kalveculotte. Tilbehøret bliver salat og denne her bearnaise kartoffelsalat, som er en kæmpe favorit herhjemme. Jeg koger ekstra kartofler, så der er nem mad søndag.

Søndag.

Resterne af culottestegen bliver skåret i tern og brugt til en portion biksemad. Tilbehøret bliver selvfølgelig spejlæg og rødbeder.

Ugens lækkeri.

Ramsløgene pibler op af jorden og det er igen blevet tid til at lave lækker ramsløgspesto af de skønne, hvidløgsduftende blade.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer