Madplan uge 19.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 19

Nøj hvor jeg håber, at I har fået spist en masse lækre, varme hveder i løbet af de sidste par dage. Og måske også holdt en dejlig forlænget weekend henover St bededag? Jeg bagte med vilje en kæmpe portion hveder, så jeg var sikker på, at der ville blive rester. Derfor sidder også og spiser en ristet hvede med smør og drikker en god kop te, imens jeg laver den her madplan til uge 19. En madplanen kan jo hurtigt blive lidt af en “sur pligt”, så jeg prøver altid at gøre det til en lille hyggestund.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 19.

Mandag.

Jeg elsker en god kartoffelmad og denne her kartoffelmad med sprødstegt bacon, avocado og rødløg er virkelig en rigtig luksusudgave af det klassiske stykke smørrebrød.

Tirsdag.

Spaghetti cacio e pepe. En helt simpel og superlækker pastaret bestående af pasta i en cremet ostesauce med peber. Vi spiser salat og brød til pastaen, men den er også god som tilbehør til grillet kylling eller fisk, fx laks.

Onsdag.

De her koteletter i fad med ananas og karry er en skøn variation over de klassiske koteletter i fad og nem og lækker comfort food. Jeg serverer kogte ris og dampet grønt til koteletterne.

Torsdag.

Æggekage kan man jo spise hele året. Men det er særligt i forårs- og sommerperioden, at vi nyder en æggekage med bacon, purløg og tomater. Let og lækker aftensmad, som selvfølgelig bliver serveret med rugbrød. Note. Vær OBS på at opskriften er beregnet til 2. personer.

Fredag.

De her tigerrejer med chili og hvidløg er skønne som forret eller en del af et større tapasbord. Men vi spiser nu lige så tit rejerne som selvstændig hovedret med salat og godt brød til. 400 gr rejer passer perfekt som aftensmad til 2 personer – er man flere, vil jeg nok fordoble opskriften.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have en rigtig lækker marineret, flanksteak, og hvis vejret er med os, ryger den selvfølgelig på grillen. Tilbehøret bliver den her kartoffelsalat med avocadocreme, som er en sommerfavorit.

Søndag.

Søndag står menuen på grydestegt kylling med persille og brun skysauce. Tilbehøret bliver selvfølgelig helt klassisk med kogte kartofler og måske agurkesalat.

Ugens lækkeri.

Rabarberne i haven er nu endelig blevet så store, at jeg føler, jeg kan tillade mig at koge saft på nogle af dem. Så nu skal der laves rabarbersaft med vanilje.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)