Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 22.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 22

Så går maj måned sørme også på hæld, og vi skal så småt tænke på en madplan til uge 22. Som tiden altså bare flyver. Vi har stornydt pinsen og det fantastisk forårsvejr. Og jeg hepper selvfølgelig på mange flere solskinsdage, så vi kan tænde op i grillen og spise udendørs.

Udover grillmad er der også et par andre favoritter på menuen. Bl.a en skøn salat med mozzarella og en panini sandwich med kylling og pesto. Simpelt og lækkert. Jeg elsker måden, hvorpå aftensmaden forenkles, når temperaturerne stiger, og det bliver sommer.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 22.

Mandag.

Kylling i sennepssauce med bacon er en stor-favorit herhjemme. Og det på trods af, at det faktisk kun er mig, der kan lide sennep. Men saucen smager på ingen måde stærkt af sennep, og den møre og saftige kylling i cremet sauce er fantastisk. Jeg serverer med små nye kartofler og evt. dampet grønt.

Tirsdag.

Ugens kødfri indslag bliver denne her vegetar spaghetti bolognaise med linser. Selvfølgelig er konsistensen er smule anderledes, end vi er vant til, men såvel smag som udseende er helt identisk, og den vegetariske udgave smager SÅ godt.

Onsdag.

Jeg glæder mig allerede til onsdag, hvor vi skal have panini med kylling, pesto og frisk mozzarella. Jeg serverer grøntsager i stave og en god dip ved siden af, og så nyder vi den lette aftensmad. Har man ikke en panini-grill, så bruger man selvfølgelig bare en almindelig toaster eller ovnen.

Torsdag.

Denne her salat med grillede abrikoser (ferskner/nektariner kan også bruges), mozzarella og lufttørret skinke er en rigtig sommersalat. Og med et stykke brød til udgør den et fint aftensmåltid. Skinke kan evt. erstattes af kylling, bacon eller ekstra ost.

Fredag.

Ugens fisk bliver marineret laks på grill, som jeg serverer med nye kartofler. Måske bliver kartoflerne lige vendt gryden med en smørklat og friskhakket dild eller persille. Og så lidt dampede asparges til. Simpelt og godt.

Lørdag.

Lørdagsmenuen står på svinemørbrad med parmaskinke og timian, og jeg tænker, at den skal tilberedes på grillen. Tilbehøret bliver et fad med grillede grøntsager og fetaost, og på den måde kan hele middagen tilberedes over kullene.

Søndag.

Stegt flæsk med persillesauce og nye, danske kartofler. En rigtig sommermenu og er det fint vejr, så regner jeg med at stege flæsk på grillen.

Ugens lækkeri.

Jeg er slet ikke færdig med at høste rabarber i haven, og i løbet af denne her uge vil jeg lave en lækker portion rabarbergrød med vanilje. Perfekt i desserter, fx en rabarbertrifli eller bare serveret i en skål med lidt fløde eller en kugle is.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer