Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 25.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 25

Det er midsommer. Om en lille uge er det Skt. Hans, og så vender det hele endnu engang, og dagene bliver igen kortere. Tænk at det allerede er et halvt år siden, at det var jul. Til gengæld kan vi ikke klage over manglen på sol og sommervarme. Den ene solskinsdag afløser den anden, og vi stornyder det herhjemme, hvor jeg har siddet og lavet madplan til uge 25 under parasollen på terrassen. Jeg elsker sol og sommervarme, men for landmændenes skyld måtte det nu gerne regne lidt om natten.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 25.

Mandag.

Klassiske frikadellesandwiches med hjemmelavede frikadeller, rødkål og agurkesalat. Den BEDSTE start på en ny uge. Grøntsager i stave og en god dip ved siden af er et hit.

Tirsdag.

Cannelloni med spinat og ricotta er italiensk comfort food, når det er allerbedst. Og jeg glæder mig allerede til ugens kødfrie indslag. Jeg regner med at lune et hvidløgsflute som tilbehør.

Onsdag.

Det er virkelig længe siden, vi har fået den her breadpudding med skinke og ost. En nem og lækker “bundløs” tærte, som laves på brød i tern, skinke, ost og tomat, der vendes sammen med æggemasse. Jeg serverer salat til.

Torsdag.

Sæsonen for danske asparges slutter til Skt. Hans, men vi kan lige nå at få endnu en omgang risotto primavera med ærter og asparges. Vi får som regel risottoen som kødfri hovedret, men den er også god som tilbehør til grillet kylling eller laks.

Fredag.

Fredag er det Skt. Hans, og vi skal vi have lakseroulade med salat og brød til. En lakseroulade er superlækker som let aftensmad, og det kan vi nok have brug for, når der også skal være plads til snobrød, ristede skumfiduser og jordbær.

Lørdag.

Pulled pork er et hit, men jeg er mindst lige så vild med pulled turkey eller “trukket kalkun” 🙂 Lørdag skal vi have burgere med pulled turkey og hjemmelavet coleslaw.

Søndag.

Normalt er frikassé noget, som jeg forbinder med god tid og langtidssimrede høns og kyllinger. Men denne her kyllingefrikassé med sprøde grøntsager laves på et par kyllingebrystfileter, som kun skal koges i 15-20 minutter, og så er der ellers skøn søndagsmad fra mormorkøkkenet.

Ugens lækkeri.

Ugens lækkeri.

Hylden blomstrer, så nu skal der laves hyldeblomstsaft. Perfekt som tørstslukker i sommervarmen, men sandelig også til hvid gløgg og varmende toddy, når vi kommer længere hen på året. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer