Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 31.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 31

Så er jeg klar med en madplan til uge 31. Men det har faktisk ikke været helt nemt at planlægge aftensmaden på det sidste. Når jeg fx planlægger aftensmad af den lidt mere fyldige slags, så bliver det solskinsvejr. Hvorimod jeg kan være helt sikker på, at når jeg har planlagt en let sommer-ret, så bliver det køligt, blæsende og regnfuldt. Det er sørme ikke sådan at finde ud af 😉 Men der er lidt af hvert på menuen i den kommende uge. Og så må vi bytte om på dagene i madplanen, så det passer med vejret. 

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 31.

Mandag.

Ugen starter nemt og lækkert med en pastasalat. Og det bliver den her nye pastasalat med fetacreme og masser af grøntsager, som på kort tid er blevet en af vores favoritter. Jeg serverer brød til, men pastasalaten kan selvfølgelig også serveres som tilbehør.

Tirsdag.

En spansk tortilla med kartofler er nem og lækker sommermad, når det er allerbedst. Jeg serverer tortillaen som kødfri aftensmad med salat og brød til, men man kan også sagtens tilføje lidt kød til tortillaen eller spise den som tilbehør.

Onsdag.

Onsdag står menuen på et cremet kartoffelfad med kylling og bacon. En rigtig livret herhjemme.

Torsdag.

Jeg glæder jeg mig til en portion blomkålssuppe, som er en favoritsuppe fra min barndom. Dengang fik vi altid pandekager til dessert, men det bestemmer man jo selv.

Fredag.

Moules frites er en af vores mange livretter, og jeg glæder mig allerede til fredag aften, hvor vi skal sætte en kæmpe portion til livs.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have græske kødboller med tilbehør af græske kartofler med feta. Et par af de nyere livretter herhjemme, men det smager SÅ godt, som dem er vi lige nødt til at prøve igen.

Søndag.

En helt traditionel portion koteletter i fad med peberfrugter og tomat-flødesauce er altid godt. Vi får som regel ris til koteletterne, men en ristet kartoffel er bestemt også en mulighed.

Ugens lækkeri.

Grillede nektariner med skinke smager fantastisk, og er perfekt tilbehør til grillmaden. I hvert fald hvis man, som mig, er vild med kombinationen af den søde frugt og den salte skinke.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer