Madplan uge 36.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Ristaffel med kylling i karry

Jeg holder sommerferie for tiden, men det gør madplanerne ikke. Derfor er den her madplan til uge 36 skrevet fra den fineste, lille terrasse foran vores lejede sommerhus her på Bornholm. Og selvom vi holder ferie, så bliver der sørme også lavet masser af lækker mad. Jeg skal derfor slet ikke afvise, at vi også kommer til at bruge madplanen for den kommende uge som inspiration. Og inspiration til aftensmaden kan jeg altid bruge.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 36.

Mandag.

Hjemmelavet ristaffel er sådan en hyggelig form for aftensmad. Og den her opskrift på kylling i karry er oven i købet så nem, at man sagtens kan bruge lidt ekstra tid på at lave endnu flere skåle med lækre toppings.

Ristaffel med kylling i karry

Tirsdag.

Jeg er vild med den her peberfrugtsuppe. Både smagsmæssigt og udseendemæssigt minder suppen om en klassisk tomatsuppe, men den har en lidt mere rund og mild smag, og den er virkelig lækker.

Onsdag.

Onsdag står den på parisertoasts med skinke og ost og grøntsagsstave eller en god salat ved siden af. Jeg bruger groft toastbrød, men man bruger selvfølgelig bare det brød, som man foretrækker. Faktisk kan man også bruge rugbrød til toasts.

Opskrift parisertoast med skinke og ost på en skiferplade med et blå viskestykke

Torsdag.

Havens æbler er ved at være klar, og det er igen tid til hjemmelavet æbleflæsk. Selvom det måske mest er noget, man forbinder med julefrokoster, så spiser vi jævnligt æbleflæsk i løbet af efteråret. Jeg bruger ofte saltet flæsk, når jeg laver æbleflæsk, men bacon er også lækkert.

Æbleflæsk med timian

Fredag.

Pasta med rejer og hvidløg er en hverdagsfavorit hjemme hos os, og en af de retter, som vi bare SKAL have med jævne mellemrum. Jeg serverer hvidløgsbrød og salat til.

Lørdag.

Lørdag står menuen på noget så klassisk som mørbradbøffer med bløde løg og flødesauce. En skøn ret fra mormor-køkkenet, der enten kan serveres med kartofler eller rugbrød og hjemmelavet agurkesalat.

Søndag.

Millionbøf med kartoffelmos og syltede rødbeder. Helt klassisk og old school aftensmad af den nemme slags, som bare skal til engang imellem. Vil man ikke have kartoffelmos, så kan millionbøffen i stedet serveres med kogte kartofler eller pasta.

Ugens lækkeri.

Jeg elsker varm hyldebærsaft om efteråret og vinteren. Og mange steder er hyldebærrene nu ved at være så modne, at de er klar til at blive plukket og kogt til saft. Smækfyldt med vitaminer.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)