Madplan uge 39.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 39

September går sin gang og det er igen blevet tid til en ny madplan. I min madplan til uge 39 er der en af vores (og jeres) favoritsupper på menuen, nemlig kartoffel-porre suppe med bacondrys. Derudover skal vi også have sæsonens første varme kartoffelsalat, som jeg først “lærte” at spise for et par år siden, men nu er ret vild med. Og sørme om der ikke også er blevet plads til en skøn simreret; lørdag aften står menuen nemlig på ossobuco.

Madplan uge 39.

Mandag.

En af mine, og jeres, suppe favoritter er helt klart den klassiske kartoffel-porresuppe, som vi skal have mandag aften. Og jeg glæder mig allerede.

Tirsdag.

Bagte kartofler med skinkefyld og salat er en klassiker, som jeg husker fra min barndoms burgerbarer, og som stadig et hit hjemme hos os.

Onsdag.

Det er igen blevet tid til varm kartoffelsalat, og det bliver med tilbehør af en rigtig god medisterpølse, som ryger på grillen. Men frikadeller eller hamburgerryg er også lækkert til.

Opskrift varm kartoffelsalat med eddike og løg i en skål

Torsdag.

Pasta med tunsauce og ærter. En simpel og lækker pastaret, der kan være færdig på ganske kort tid, og derfor egner sig perfekt til en hverdagsaften. Jeg serverer som regel madbrød ved siden af, men salat er også en mulighed.

Madplan til uge 3

Fredag.

Fredag aften står menuen på burgere. Herhjemme bliver det de her skønne vegetarburgere, med saftige “bøffer” af bønner og kikærter. Men man bestemmer jo helt selv, om man vil have oksekød, kylling, fisk eller gris i sin burger.

Lørdag.

Lørdag er der ossobuco på menuen. Klassisk, italiensk simremad, som jeg som regel serverer med gremolata og kartoffelmos. Men ristet polenta, ris eller pasta er også en mulighed.

Ossobuco opskrift i en gryde

Søndag.

Den her million boller i karry er et kæmpe hit herhjemme. Boller i karry – lavet som karry kødsauce med svinekød – og færdig på 15 minutter. Det smager fantastisk og er en rigtig børnefamilie-livret.

Ugens lækkeri.

Bagte pærer med honning og mandler smager helt genialt godt og er nemme at lave. Og så kan de bruges både til morgenmad, brunch og dessert. Om morgenen serverer jeg pærerne med en klat vaniljeskyr. Til dessert får vi creme fraiche, flødeskum eller is til.

Bagte pærer med honning og mandler

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Ulla Rolighed Karlsen
2 måneder siden

Hej det vil jeg prøve

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)