Madplan uge 46.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 46

Så nåede vi en madplan til uge 46, og jeg glæder mig allerede til at tage fat på en uge fyldt med lækker mad. Og måske også til at begynde med juleforberedelserne sådan lidt i det små. Der er jo nogle ting, som man skal i gang med i god tid, fx gløgg ekstrakt til den hjemmelavede gløgg. Derudover har jeg også tilføjet den første, hjemmelavede julekonfekt som “ugens lækkeri”. Men ellers ser jeg bare frem til en dejlig uge med klassiske aftensmads-favoritter på menuen.

Madplan uge 46.

Mandag.

Champignonsuppe er altid godt. Men især her om efteråret, synes jeg, at den lækre og cremede svampesuppe er et hit. Og så kan man jo bruge et væld af forskellige svampe.

Tirsdag.

Kylling med cashewnødder er en skøn asiatisk inspireret ret med saftige kyllingestykker, grøntsager og selvfølgelig cashewnødder, som vi er rigtig glade for. Jeg serverer ris til.

Onsdag.

One pot pasta med tomat og bacon. Alt i en gryde og så skal det bare på komfuret. Og i mellemtiden kan man jo passende dække et hyggeligt bord. Hverdagsmad når det er bedst.

Madplan til uge 33

Torsdag.

Torsdag aften skal vi have de her fantastiske, krydrede selleribøffer med en lækker grønkålssalat til. Vi er ret vilde med selleribøfferne, og kan sagtens spise dem uden kød. Men selleribøffer kan også sagtens udgøre tilbehøret til en kødret.

Fredag.

En fiskeburger med krydderurtedressing minder en lille smule om et stjerneskud, men den er nemmere at lave, og så smager den bare helt eminent godt.

Lørdag.

Der er intet som en grydefuld chili con carne på en kølig efterårs- eller vinterdag. Og jeg laver allerhelst chili i weekenden, hvor den kan få lov til at stå på komfuret og simre i rigtig lang tid.

Søndag.

Søndag aften er der farserede porrer med brun sauce og kartofler på menuen. En rigtig klassiker fra mormor-køkkenet. Foretrækker man hvid sauce med muskat, så er det selvfølgelig også en mulighed, ligesom man kan spise rugbrød eller bagte rodfrugter til.

Ugens lækkeri.

Hjemmelavede åkander er en fast del af vores julekonfekt. Og selvom det endnu er lidt tidligt at tænke på konfekt, så tror jeg alligevel, at jeg vil lave den første lille portion i ugens løb. Evt. med mælkechokolade i stedet for mørk chokolade.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)