Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 12 (2024).

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Opskrift påske cheesecake i portionsglas pyntet med citrongele og små påskeæg

Vi nærmer os påske med hastige skridt. Selvom der endnu er en uge til påske, så runder vi uge 12 af med Palmesøndag, der som bekendt indleder påsken. Derfor er der selvfølgelig også forskellige påskelækkerier i min madplan til uge 12. Bl.a. en lækker lammekølle og lidt til den søde tand. Derudover er der som sædvanligt fokus på nem og lækker hverdagsmad, men også en suppe at varme sig på og en skøn skaldyrssalat at starte weekenden med. Jeg håber, at I alle får en dejlig uge 🐥

Madplan uge 12.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer