Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 34.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 34

Med min madplan til uge 34 tager vi også fat på den sidste uge, inden vi ENDELIG kan holde lidt velfortjent sommerferie. Vi skal faktisk ikke “rigtigt” ud og rejse i år, da vi står med begge ben lige midt i vores store hus-renovering. Vi har derfor ikke købt en rejse til udlandet, da vi ikke har været helt sikre på, hvornår håndværkerne ville gå endeligt igang. Til gengæld skal vi 14 dage til Bornholm, og vi glæder os. Vi var på Bornholm for første gang i sommeren 2020, og lige siden har jeg gerne villet afsted igen.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 34.

Mandag.

Champignonsuppe kan vel i og for sig spises året rundt, for champignons er jo altid i sæson. Men især sidst på sommeren og om efteråret, synes jeg, at den lækre og cremede svampesuppe er et hit. Og så kan man jo bruge et væld af forskellige svampe.

Tirsdag.

Nem og lækker fingermad. Quesadillas med god skinke og ost er helt simple, men man kan sagtens fylde dem med andre ting og dermed gøre dem mere fyldige. Fx kan man bruge skiver af en god bøf, stegte løg, peberfrugter og ost. Tilbehøret bliver formentlig hjemmelavet guacamole og salat.

Quesadilla med skinke og ost

Onsdag.

Pølser på grillen og kartoffelsalat er selvfølgelig stadig højaktuelt her i august måned. Og jeg kan anbefale den her kartoffelsalat med en sennepsdressing, som er et lækkert alternativ til den klassiske, creme fraiche baserede kartoffelsalat.

Torsdag.

Torsdag aften står menuen på en lækker rodfrugtgratin med bl.a. pastinakker og gulerødder. Nem aftensmad, der både kan gøre det ud for tilbehør og selvstændig hovedret med en god salat og brød til. Vi snupper gratinen som hovedret.

Fredag.

Fredag står menuen på rejemadder, og i stedet for bare at servere rejer med mayonnaise og citron på franskbrød, så er det superlækkert at lave denne her skønne rejesalat med asparges.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have eller lækker flammkuchen eller tarte flambée med løg og lufttørret skinke. Jeg serverer en stor skålfuld grøn salat ved siden af.

Søndag.

Søndag aften er der farserede porrer med brun sauce og kartofler på menuen. En rigtig klassiker fra mormor-køkkenet. Foretrækker man hvid sauce med muskat, så er det selvfølgelig også en mulighed. Og porrerne kan også spises til rugbrød eller med bagte rodfrugter.

Ugens lækkeri.

Blommetræerne bugner, og det er nu, der skal laves blommemarmelade, som smager helt fantastisk til pandekager og ost. Og til æbleskiver, når vi når så langt. Blommer kan for øvrigt erstattes af mirabeller.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer