Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan for uge 22…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Hvor har jeg bare nydt at skrive ugens madplan til Jer. Madplanen er nemlig blevet skrevet på vores altan her på hotellet i Torremolinos i selskab med et glas iskaffe og faktisk har jeg måtte kravle ind i skyggen under parasollen, så vi kan bestemt ikke klage over vejret.

Men en af grundende til, at det har været ekstra dejligt at skrive lige præcis denne her madplan er, at jeg glæder mig virkelig meget til at komme hjem og lave alle retterne i den kommende uge. Der skal bestemt ikke herske tvivl om, at jeg ingen problemer har med at tage en pause i køkkenet og blive forkælet på lækre restauranter og det er skønt at holde ferie, men efter noget tid begynder jeg at savne at lave mad. Så i næste uge er jeg tilbage på min pind og jeg glæder mig allerede til både at lave og spise nedenstående retter.

Madplan for uge 22.

MandagMadroulade med skinke og salatfyld. En let og sommerlækker ret, som altid er populær her i huset – og på bloggen i øvrigt – og som kan fyldes med alt imellem himmel og jord. Bliver der rester, så er det også lækkert at tage et stykke med på madpakken.

Tirsdag – Menuen står på krydrede hakkebøffer på grillen og de her skønne pizzakartofler med ost, tomat og basilikum, som jeg er ret forfalden til, men de er altså også virkelig gode. Pizzakartoflerne kan også serveres som selvstændig ret med en lækker salat til.

Onsdag – Vi skal have denne her cremede pastasalat med kylling, bacon og masser af grønt. Uden sammenligning bloggens mest populære pastasalat og det kan jeg faktisk godt forstå – den er virkelig lækker og også et hit til grillmad.

Torsdag – Menuen står på denne her skønne og nemme tærte med asparges og bacon – en ret simpel tærte som smager helt fantastisk, når det er sæson for aspages, hvilket man må sige, at det er nu. Er der stadig rester af salatgrønt fra mandag og onsdag, så bliver det brugt til en salat til tærten.

Fredag – Vi skal fejre weekenden med en rigtig hyggeaften. Menuen står på et bjerg af pil-selv rejer med skøn, lyserød cocktailsauce til at dyppe dem i. Derudover anbefaler jeg, at man anskaffer sig noget rigtig godt brød – jeg har planer om at bage de her skønne, koldhævede flutes, men så behøver man faktisk ikke så meget mere efter min mening. Det skulle da lige være kølig hvidvin, masser af servietter og dejligt selskab.

Lørdag – Vi skal grille en lille svinemørbrad og tilbehøret bliver de her skønne, smørristede nye kartofler med persille. Derudover kunne jeg sagtens finde på at lave en kold bearnaisedressing og måske en tomatsalat med syltede rødløg og frisk mozzarellaost, men det må tiden vise. Jeg laver lidt ekstra kartofler, så der er til aftensmad søndag.

SøndagQuesadillas med kartofler, spinat og ost. Nem og lækker aftensmad, som bare smager helt forrygende – så bliver det ikke meget bedre på en søndag.

Ugens lækkeri – Det er vist blevet tid til en gammeldags jordbærkage med makroner og flødeskum. En kage, som ikke er nær så kendt som bagerens jordbærkager, men ikke desto mindre en forrygende lækker kage, som minder ret meget om den klassiske, gammeldags æblekage.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Gerda Petersen
6 år siden

Jeg vil gerne tilmelde maden i mit liv