Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 14.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 14

Endnu en uge er gået. Jeg er klar med en madplan til uge 14, og nu venter påsken lige rundt om hjørnet. Det betyder selvfølgelig også, at der er lidt ekstra lækkerier at finde i ugens madplan, ligesom jeg selvfølgelig har gjort plads til påskelammet, som i år bliver en lækker, langtidsstegt lammekølle med flødekartofler og salat.

Er man mere til lammeculotte eller lammekrone, så ligger der faktisk også opskrifter på begge dele på bloggen, ligesom jeg har samlet en hel kategori med alle mine bedste opskrifter til påske. Det gælder både de hjemmelavede påskeæg, små og store påskekager og ideer til påskefrokosten. Og selvfølgelig en masse lækkerier til påskedagene.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 14.

Mandag.

Påske = forår. Og mandag tænder vi op i grillen og steger pølser. Tilbehøret bliver kartoffelsalat af de første nye (udenlandske) kartofler, så det bliver helt klassisk. Er man ikke til pølser, så overvej en pandefuld frikadeller i stedet for.

Tirsdag.

Peberfrugtsuppe. En mild og cremet suppe med en skøn smag af røde peberfrugter, der passer perfekt til årstiden og samtidig er dejlig nem at lave. Jeg serverer brød til, men skal suppen fylde lidt mere, så kan der også tilsættes pasta.

Onsdag.

Spinatlasagne med bechamel. En skøn, grøn lasagne, som kan suppleres med skinke, laks, eller kylling, hvis ikke man har lyst til kødfri lasagne. Jeg serverer som regel salat og måske hvidløgsflute til.

Torsdag.

Kyllingetærte a la cæsarsalat. En lækker madtærte med kylling, toppet med alt det bedste som vi kender det fra den klassiske cæsarsalat.

Fredag.

Tunmousse med rejer og røget laks. Superlækker aftensmad som helst skal forberedes i løbet af dagen, så den kan nå at sætte sig.Men så er det faktisk også bare at lune et flute og nyde maden. Med brød og salat fungerer moussen helt fint som hovedret hos os, men den er selvfølgelig også et hit på påske-frokostbordet.

Lørdag.

Ingen påske uden lam, og denne her langtidsstegte lammekølle med hvidløg, rosmarin og timian er altså bare et rigtigt påskehit. Jeg serverer som regel flødekartofler og salat til lammekøllen, men ristede kartofler og en sauce på skyen fra køllen er bestemt også lækkert.

Søndag.

Normalt er frikassé noget, som jeg forbinder med god tid og langtidssimrede høns og kyllinger. Men denne her kyllingefrikassé med sprøde grøntsager laves på et par kyllingebrystfileter, som kun skal koges i 15-20 minutter, og så er der ellers søndagsmad fra mormorkøkkenet.

Ugens lækkeri.

Fyldte æg (eller deviled eggs) er et rigtigt påskehit. De ser så fine ud, og så smager de bare virkelig godt. Et skønt indslag på frokostbordet – både til påskefrokosten og resten af året.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer