Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 2 (2024).

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Den første uge i januar er fløjet afsted, og nu gælder det allerede en madplan til uge 2. En uge som godt kan gå hen og blive rimeligt kølig, hvis vejret fortsætter som hidtil. Derfor har jeg også sat et par gode og varmende retter på menuen. Desuden har jeg fortsat fokus på ekstra grønt, hvilket vi trænger til i januar. Jeg trænger i hvert fald til saft, kraft og vitaminer på den her tid af året, hvor vi nærmest ikke ser solen.

Og så vil jeg også lige nævne, at efter jeg har lanceret Madenimitlivs Madklub, så er vi jo kun en sluttet flok, der har adgang til madplanerne hver uge. Og netop fordi madklubben er en lille lukket flok, så ser jeg den også lige så meget som et hyggeligt fællesskab. Så hvis nogle af jer har ønsker eller ideer til madplanerne, så må I meget gerne skrive det til mig. Så kigger jeg på det.

Madplan uge 2.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer