Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 2.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 2

2023 er godt i gang, og vi er nået til en madplan til uge 2. Jeg har vist været inde på det før, men madplanerne er altså svære at undvære, hvis man gerne vil have lidt struktur omkring måltiderne, spare penge og undgå madspild. Og så selvfølgelig undgå den daglige panik i supermarkedet lige omkring spisetid, når man står med hovedet i køledisken, og er helt tom for ideer.

Jeg er i hvert fald glad for, at madplanerne er tilbage efter den lille ferie hen over jul og nytår, og jeg glæder mig til en ny uge med masser af lækker mad på menuen.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 2.

Mandag.

Det er godt nok ikke ligefrem sæson for tomater, men denne her skønne, hjemmelavede tomatsuppe kan snildt laves med gode dåsetomater og den smager altså fantastisk hele året rundt. En skøn varmegiver på en kølig vinteraften. Jeg serverer brød til suppen, men kogt pasta er også en mulighed.

Tirsdag.

Jeg har fået lyst til koteletter i fad, så fredag aften skal vi have de her skønne karrykoteletter i fad med ananas og champignons. Tilbehøret bliver ris, for jeg elsker ris til karryretter, men er man mere til kartofler, så er det bestemt også en mulighed.

Onsdag.

Stegte ris med kylling og masser af skønne, sprøde grøntsager. Retten kaldes også for asiatisk biksemad og den kan virkelig fyldes med alle mulige former for kød, fisk og grønt. Præcis som vores biksemad.

Torsdag.

En krydret dhal med linser, blomkål og kartofler er superlækker og mættende, når det er koldt og blæsende udenfor. Og så er den skønne, indiske ret ovenikøbet helt uden kød og derfor oplagt til de kødfrie dage.

Fredag.

Jeg bliver aldrig træt af denne her skønne rejesalat med forårsløg, chili og mango, så den er på menuen herhjemme med jævne mellemrum. Ikke mindst her efter jul, er det skønt med en lækker og krydret rejesalat med godt brød og måske en blandet salat ved siden af. Perfekt start på weekenden.

Lørdag.

Jeg elsker kalkun og jeg glæder mig allerede til vi skal have et lækkert kalkunbryst fyldt med pikantost og bacon. Tilbehøret bliver spidskålssalat med avocado, blåbær og feta, som er en anden af mine favoritter. Og så skal der måske også lige en kartoffel til.

Søndag.

Bøf stroganoff er sådan en rigtig klassiker, når det kommer til skønne simreretter og herhjemme er den på menuen et par gange hvert efterår og vinter. Den er virkelig skøn med kartoffelmos og evt. ovnbagte rodfrugter til.

Ugens lækkeri.

Selvom en del af os måske forsøger at holde lidt igen på slik og sukker ovenpå julens overflod, så kan man jo stadig få lyst til lidt lækkert. Så jeg regner med at lave en portion af de her skønne snickerskugler i ugens løb.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer