Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 23.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 23

Så nåede vi udgangen af maj. Vi har officielt taget hul på sommeren, og jeg er klar med et bud på en lækker madplan til uge 23. Der er selvfølgelig masser af lette sommerretter på menuen, bl.a koldskål og pil-selv rejer, der for mig er den ultimative sommer-ret. Og så slutter vi af med en rigtig klassiker fra Madenimitliv, nemlig hakkebøffer i fad med pikant sauce. Det skal nok blive en skøn uge.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 23.

Mandag.

Kartoffelsalat med kylling og bacon. Kartoffelsalat er altså bare sommermad, så det basker, og i denne her udgave har jeg tilføjet kylling og bacon, så kartoffelsalaten bliver til en rigtig måltidssalat og ikke “kun” fungerer som tilbehør. Jeg serverer som regel en lækker salat til.

Tirsdag.

En spansk tortilla med kartofler er for mig en vaskeægte tapasret. Men det er altså også nem og lækker sommermad, når det er allerbedst. Jeg serverer tortillaen som kødfri aftensmad med salat og brød til, men man kan også sagtens tilføje lidt kød til tortillaen eller spise den som tilbehør.

Onsdag.

Klassisk, fransk cafémad i form af en Croque Monsieur sandwich med skinke og ost. Jeg laver som regel vores Monsieur om til en Croque Madame ved at tilføje et spejlæg på toppen, men det bestemmer man jo selv. Tilbehøret bliver salat.

Torsdag.

Herhjemme er madtærter altid populære og denne her tærte med blomkål og parmesanost er ingen undtagelse. Især ikke nu, hvor der er lækre, danske blomkål.

Fredag.

Jeg elsker pil-selv rejer, som jeg synes, er en af de absolut hyggeligste sommerspiser. Og det er lige hvad menuen står på fredag aften. Tilbehøret bliver en lækker cocktailsauce til at dyppe rejerne i, nybagt brød, citronbåde og frisk dild fra haven.

Lørdag.

Lørdag skal vi have grillede hotwings og coleslaw. Jeg synes, det er svært at finde gode hotwings. Derfor køber jeg gerne ferske hotwings, som jeg vender i min egen marinade. Vingerne kan bestilles hos slagteren eller findes i supermarkedet, hvis man er heldig. Kan man ikke finde ferske hotwings, så køb de marinerede og giv dem en ekstra omgang hjemmelavet marinade. Smagen bliver kun bedre.

Søndag.

Hakkebøffer i fad med pikant sauce. En lækker og lidt anderledes måde at lave hakkebøffer på. Jeg serverer nye kartofler og dampede asparges.

Ugens lækkeri.

Koldskål er uden sammenligning den ultimative sommerdessert. Og på de første, varme dage, kan det være umuligt næsten at opdrive kærnemælk og koldskål i butikkerne. Jeg tror, vi skal have en portion koldskål med vanilje til dessert i den kommende uge.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer