Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 26.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 26

Så blev det igen lørdag. Skt. hans er overstået – med eller uden bål – og nu gælder det en ny uge og en madplan til uge 26. Sommerferien nærmer sig måske også for nogle af jer, men sædvanen tro holder jeg kun pause med mine madplaner imellem jul og nytår. Så jeg klør på herhen over sommeren, og er selvfølgelig klar med en madplan til den kommende uge hver lørdag 🌼

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 26.

Mandag.

Ugen starter med mexicansk inspireret tacotærte med oksekød. Jeg kan anbefale guacamole, salsa og tortillachips ved siden af. Det er noget så hyggeligt med sådan en lille uformel texmex fest.

Tirsdag.

Jeg elsker madpandekager, som kan laves i et væld af forskellige variationer. De her madpandekager med spinatfyld og skinke, er et hit, og skal fyldet være vegetarisk, så kan skinken nemt udelades. Jeg serverer med salat til.

Onsdag.

Måltidssalater er i høj kurs i sommerhalvåret. Og den her club sandwich salat med alt det bedste, som vi kender det fra den klassiske sandwich, er altid et hit.

Torsdag.

Et cremet kartoffelfad med ost og forårsløg er både lækkert som tilbehør og som selvstændig hovedret. I den her uge spiser vi det som selvstændig hovedret med blandet salat og madbrød.

Fredag.

Pil-selv rejer er sådan en hyggelig sommerspise. Og de her skalrejer med kryddersmør og citron, som tilbereredes ganske kort på grillen, er bestemt ingen undtagelse. Jeg serverer med godt brød og iskold rosé.

Lørdag.

Vi skal have en rosastegt roastbeef, og mon ikke den ryger på grillen? Jeg griller en roastbeef ved indirekte varme og stikker et stegetermometer i kødet. Når temperaturen er ca 55-60°, tager jeg kødet af grillen, og så hviler det under stanniol, indtil temperaturen siger 60-65°. Så plejer stegen at være fint rosa (medium). Tilbehøret bliver bearnaise kartoffelsalat.

Søndag.

En pastitsio er grækernes svar på italienernes lasagne. Og sådan en græsk livret er jo ikke den dårligste måde at varme op til sommerferien på.

Ugens lækkeri.

Har du lavet hyldeblomstsaft, så brug evt. lidt af saften til hjemmelavede skumfiduser med hyldeblomst. Det er sjovt, og lidt klistret, at lave sin egne skumfiduser, og smagen kan slet ikke sammenlignes med de købte.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer