Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 27.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien, Uncategorized
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 27

Mon I efterhånden alle er gået på ferie? Der er i hvert fald blevet stille på vejene om morgenen, efter skolernes sommerferie er startet. Og jeg håber selvfølgelig, at I der har ferie lige nu, nyder det i fulde drag. Selv holder vi først ferie igen i slutningen af august, så jeg har netop lagt sidste hånd på min madplan til uge 27.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 27.

Mandag.

Ugen starter nemt og lækkert med en portion tortellini med bacon og svampe. Bacon kan for øvrigt erstattes af kyllingebryst eller helt udelades for en vegetarisk udgave, og fyldet i tortellinierne bestemmer man jo selv.

Tirsdag.

Auberginelasagne med tomat og ost. En skøn vegetarret, som både mætter og smager forrygende. Og så er den faktisk ret nem at lave, men skal det alligevel være endnu nemmere, så køb en god tomatsauce i stedet for at lave den selv. Jeg serverer friskkogt spaghetti og hvidløgsbrød til auberginelasagnen.

Onsdag.

Vi spiser en del salater i løbet af sommeren, og denne her spinatsalat med melon, skinke og blåbær er altid et hit.

Torsdag.

Der er friske majskolber i butikkerne, så torsdag står den på majssuppe med kartofler og chili. Jeg synes, at suppen smager allerbedst med friske majs fra kolbe, men selvfølgelig kan der også bruges frosne majs eller majs fra dåse.

Fredag.

De her spinatvafler med laks, hytteost og avocado er oprindeligt en morgenmads- og brunchklassiker, men vi får lige så ofte vaflerne til aftensmad. En skøn ret på en lun sommeraften.

Lørdag.

Det er SÅ længe siden, at vi har fået en klassisk wienerschnitzel, så det må vi hellere få ændret på. Jeg serverer gerne schnitzlen med “dreng”, men den kan sagtens udelades, eller også kan man nøjes med en skive citron.

Søndag.

Vi afslutter ugen med tyrkernes svar på pizza, nemlig tyrkiske pide med oksekød og ost. Pide er glimrende at lave om søndagen, hvor man ofte har lidt mere tid. Jeg regner med at servere små tomater, feta og oliven ved siden af.

Ugens lækkeri.

Jordbær med chokolade er fantastisk, men hindbær med chokolade er mindst lige så godt, og sådan en portion vil jeg lave i den kommende uge.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer