Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 32

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 32

August måned er godt i gang – på mandag starter skolebørnene igen i skole og vi er nået til en madplan til uge 32. Jeg har også kunnet mærke her på bloggen, at der er kommet gang i madlavningen igen, så den værste sommerferiestilhed er vist ved at være til ende. Til gengæld kan vi jo sagtens holde fast i masser af sol, hygge og sommerstemning langt ind i september måned, for nu er det jo tid til at nyde den smukke sensommer.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 32.

Mandag.

Pasta i flødesauce med bacon og ærter. Mums hvor er den lækker. Og så serverer jeg den gerne med en stor skålfuld blandet salat, for ligesom at opveje lidt på bacon og flødesauce.

Pasta i flødesauce med bacon og ærter…

Tirsdag.

Det er længe siden, at vi sidst har fået en rigtig lækker rødspætte med kartofler og persillesauce. Så vi skal et smut forbi fiskehandleren, og så må jeg jo bare krydse fingre for, at han har rødspætter. Ellers køber vi nok om engang fileter med hjem og steger dem i stedet for.

Stegt rødspætte med persillesauce…

Onsdag.

Squash-sæsonen er for alvor i gang og onsdag aften skal vi have squashfrikadeller. Tilbehøret bliver en rissalat med grøntsager – nem og lækker aftensmad på en kødfri dag.

Squashfrikadeller.

Torsdag.

Denne her skønne måltidssalat med grillede abrikoser (ferskner/nektariner kan også bruges), avocado, frisk mozzarella og lufttørret skinke er en rigtig sommersalat. Og med et stykke brød til udgør den et fint aftensmåltid. Skinke kan evt. erstattes af kylling, bacon eller ekstra ost.

Salat med grillede abrikoser, skinke og mozzarella.

Fredag.


Vi fejrer weekenden med en portion spaghetti med kødboller i tomatsauce. Jeg laver altid en ekstra stor portion, når vi får spaghetti og kødboller eller spaghetti bolognaise, for så er der nemlig rester til skønne pizzaer.

Spaghetti med kødboller – nem opskrift.

Lørdag.


Tarteletter med høns i asparges
 er en kæmpefavorit herhjemme, og bruger man et par kyllingebryster til tarteletfyldet, kan man have hele herligheden klar på 30-45 minutter. 

Tarteletter med høns i asparges.

Søndag.


Søndagsmenuen står på indbagte pizzaer med spaghetti og kødboller. En af mine favoritter fra pizzariaet, omend den nok ikke er specielt autentisk. Men godt smager den i hvert fald. Jeg serverer gerne grønsager i stave og dip ved siden af, når vi får pizza. Så er der lidt grønt at nippe til.

Indbagt pizza med spaghetti bolognaise…

Ugens lækkeri.

Blåbærrene er i højsæson nu og har man ikke selv buske i haven, så er der rigtig mange fine steder med selvpluk, ligesom de også sælges billigt i butikkerne. Og så kan man jo lave den lækreste, hjemmelavede blåbærmarmelade med citron og vanilje.

Blåbærmarmelade med citron og vanilje.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer