Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 32.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 32

August måned er godt i gang. Snart starter skolebørnene igen i skole, og vi er nået til en madplan til uge 32. Jeg har også kunnet mærke her på bloggen, at der er kommet gang i madlavningen igen, så den værste sommerferiestilhed er vist ved at være slut. Til gengæld kan vi jo sagtens holde fast i masser af hygge og sommerstemning langt ind i september måned. Nu er det jo tid til at nyde den smukke sensommer.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 32.

Mandag.

Herhjemme kan en lækker pastasalat sagtens gøre det ud for aftensmad, og jeg glæder mig allerede til mandag, hvor vi skal have græsk pastasalat. Pastasalaten indeholder alt det bedste fra en klassisk, græsk salat, og den er så lækker.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have et kartoffelfad med chorizo. En nem og virkelig lækker hverdagsret, der minder lidt om en portion krydrede flødekartofler med sprødstegt chorizo.

Onsdag.

Det er efterhånden længe siden, at vi har fået en lækker tærte med tun, forårsløg og chili, så det må vi hellere få gjort noget ved. Jeg serverer salat og dressing ved siden af.

Torsdag.

Hjemmelavet tomatsuppe på lækre og solmodne tomater er en af de bedste supper, der findes. Og der er jo masser af skønne tomater i butikkerne på denne her tid af året. Jeg serverer brød til, men skal suppen mætte lidt ekstra, så kan man tilsætte pasta eller kødboller.

Fredag.

Der er altså noget hyggeligt over at spise pizzaer om fredagen. En helt perfekt optakt til weekenden. Og i denne uge bliver det pizzaer på blomkålsbund. Ikke for at være specielt sund, men ganske enkelt fordi, det smager virkelig godt. Jeg kommer tomatsauce, mozzarella og lufttørret skinke på mine pizzaer. Men det bestemmer man jo selv.

Lørdag.

Kylling i fad med sennep og estragon. En virkelig lækker ovn-ret med saftig kylling i en cremet sauce med sennep og et strejf af estragon, som giver en skøn bearnaise-smag. Jeg serverer med ris, men ristede kartofler eller pasta er også godt.

Søndag.

Søndag står den på frikassé med kødboller og sommergrøntsager. En skøn “alt i en ret”, og en virkelig lækker variation over de klassiske frikasséer fra mormor-køkkenet.

Ugens lækkeri.

Hjemmelavede florentinere med mandler og chokoladedyp er virkelig en lækkerbisken. Perfekte til en god kop kaffe – evt. lagt sammen med smørcreme.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer