Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 34.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 34

Det er endelig blevet vores tur til at holde en sen sommerferie. Men selvom jeg holder ferie og stornyder ENDELIG at være tilbage i New York, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en madplan til uge 34, og den kommer her. Fyldt med lækker sensommermad og massevis af de skønne råvarer, som er i sæson netop nu.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 34.

Mandag.

Jeg er vild med lasagner i alle afskygninger og denne her kartoffellasagne med skinke og mozzarella er ingen undtagelse. Jeg serverer gerne salat til lasagnen, men man kan også tilføje ekstra grøntsager til selve lasagnen, fx squash i tynde skiver.

Kartoffellasagne med skinke og mozzarella…

Tirsdag.

Tirsdag står menuen på rejemadder, og i stedet for bare at servere rejer med mayonnaise og citron på franskbrød, så er det superlækkert at lave denne her skønne rejesalat med asparges.

Rejesalat – nem opskrift på hjemmelavet rejesalat.

Onsdag.

Pølser på grillen og kartoffelsalat. En rigtig sommerklassiker, som selvfølgelig stadig er højaktuel her i august måned. Jeg kan anbefale denne her kartoffelsalat med en sennepsdressing, som er et lækkert alternativ til den klassiske, creme fraiche baserede kartoffelsalat, men man bestemmer selvfølgelig selv.

Kartoffelsalat med sennepsdressing.

Torsdag.

Det er så småt blevet svampetid igen og tirsdag aften står menuen på svamperisotto med kantareller. Vi spiser gerne risotto som hovedret, men det er også lækkert som tilbehør til eksempelvis kylling eller fisk.

Svamperisotto med ristede kantareller…

Fredag.

Det er nemt at drømme sig væk til Frankrig eller Tyskland, når menuen står på en lækker tarte flambée med løg og lufttørret skinke. Jeg kan anbefale en stor skålfuld grøn salat ved siden af.

Flammkuchen/tarte flambée…

Lørdag.

Lørdag står menuen på et lækkert kalkunbryst fyldt med pikantost og bacon. Og så skal der måske også lige en kartoffel til og lidt grønt.

Kalkunbryst med pikantost og bacon.

Søndag.

Søndag aften er der farsede porrer med brun sauce og kartofler på menuen. En rigtig klassiker fra mormor-køkkenet. Foretrækker man hvid sauce med muskat, så er det selvfølgelig også en mulighed. Og porrerne kan også spises til rugbrød eller med bagte rodfrugter.

Farserede porrer med brun sauce…

Ugens lækkeri.

De smukke, orange-røde hyben er ved at være godt modne, så nu er det tid til hjemmelavet hybenmarmelade med vanilje

Hybenmarmelade med vanilje – lækker opskrift.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer