Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 38.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 38

Uge 37 går på hæld. Foran os ligger en ny uge og venter og selvfølgelig også en madplan til uge 38. Herhjemme stornyder vi fortsat sensommeren, og især er jeg glad for alle de skønne råvarer, som er i sæson netop nu, og som i sagens natur også er allerbedst og billigst, når de er i sæson.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det er blevet voldsomt dyrt både at handle ind og tilberede maden. Derfor gælder det indimellem om at få mest muligt ud af pengene og lave nogle gode og budgetvenlige retter, så madbudgettet ikke stikker helt af. Og hvis nogle af jer skulle sidde derude og mangle inspiration til nem og billig aftensmad, så har jeg netop oprettet en kategori inde på bloggen med budgetvenlig mad. Den ligger lige her.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 38.

Mandag.


En tortillatærte er en supernem måde at lave tærte på, fordi bunden blot udgøres af en tortillapandekage. Herhjemme er tortillatærte med porrer og kyllingebryst et hit, men i bund og grund kan man bruge lige præcis den slags tærtefyld, som man allerbedst kan lide.

Tortillatærte med kylling og porrer – nem opskrift.

Tirsdag.

Champignonsuppe kan vel i og for sig faktisk spises året rundt, for champignons er jo stort set altid i sæson. Men især om efteråret, synes jeg, at den lækre og cremede svampesuppe er et hit, og så kan man jo bruge et væld af forskellige svampe.

Champignonsuppe – nem suppe med champignons.

Onsdag.

Den her million boller i karry er en relativ ny ret på bloggen, men den er allerede blevet et kæmpe hit herhjemme. Boller i karry – lavet som karry kødsauce med svinekød – og færdig på 15 minutter. Det smager fantastisk og er en rigtig børnefamilie-livret.

Million boller i karry.

Torsdag.

Jeg bliver aldrig træt af spicy oksekød med spidskål og karry, som er en nem og lækker gryderet fyldt med grøntsager og krydderier. Vi spiser gerne retten som den er, måske med ristede kartofler eller ris til. Men den er også virkelig god som fyld i tortillapandekager, hjemmelavede madpandekager eller forårsruller.

Spicy oksekød med spidskål og karry.

Fredag.

Fredag bliver pizza night og jeg glæder mig til en lækker deep pan pizza med pepperoni. Jeg er vild med den tykke bund, men selvfølgelig kan man også rulle dejen tyndt ud som traditionelle, italienske pizzaer. Vi får grøntsager i stave med en god dip til, men det er jo smag og behag.

Deep pan pizza – pizza med tyk bund.

Lørdag.


Pasta med rejer og hvidløg
. Let og lækker aftensmad, der smager fantastisk og som er klar på ganske kort tid. Det er ekstra lækkert med en grøn salat ved siden af og måske et godt stykke brød.

Pasta med rejer og hvidløg…

Søndag.

Kål er måske gået lidt af mode – undtagen i kålsalater, hvor det er højaktuelt – men man bør altså lave et par klassikere med kål fra mormorkøkkenet engang imellem. I denne uge skal vi have kåldolmere eller hvidkålsrouletter, som de også kaldes, og jeg glæder mig. Tilbehøret bliver brun sauce og kartofler.

Kåldolmere/hvidkålsrouletter…

Ugens lækkeri.

Denne her pæretærte er en rigtigt efterårskage, og så hører den desuden til blandt de nemmeste kager, som jeg kender. Og nej, det er ikke en fejl, at der ikke er fedtstof i kagen 😉 Vi spiser den som regel med creme fraiche, men flødeskum eller is er også godt.

Pæretærte – nem og lækker opskrift.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer