Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 4.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 4

Så er det igen blevet weekend og jeg er klar med en madplan til uge 4. Lige om lidt er januar til ende, og jeg synes faktisk, at den ene dag har taget den anden. Januar har på ingen måde været en lang og endeløs måned for os herhjemme. Anyway. Januar er næsten slut, og nu gælder det lige straks februar – den sidste, korte vintermåned, inden foråret banker på.

Snart kan vi se frem til frisk stenbiderrogn og erantis, vintergækker og krokus i haven. Derefter følger ramsløgene, og så går der ikke lang tid, før de tidligere rabarber begynder at titte op af jorden med spæde, grønne skud og røde stængler. Jeg glæder mig allerede.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 4.

Mandag.

Boller i karry. Den klassiske familie-livret der bare SKAL på bordet engang imellem. Tilbehøret bliver selvfølgelig kogte ris.

Tirsdag.

Hvis man bruger tortillapandekager som bund, så kan man have en stak lækre, hjemmelavede pizzaer klar på nul komma fem. Herhjemme er de her kartoffelpizzaer med mozzarella og rosmarin et hit, men man bestemmer jo helt selv, hvilke former for fyld, man vil have.

Onsdag.

Menuen står på en nem og lækker pastaret med laks, flødesauce og citron. Jeg serverer salat og hvidløgsbrød til pastaen, men det bestemmer man jo selv.

Torsdag.

Selvom vi ikke ligefrem kæmper med sne og frost, så er det stadig skønt med en lækker skål suppe at varme sig på om aftenen. I denne uge bliver det en cremet peberfrugtsuppe.

Fredag.

Fredag skal vi have en gang texmex, og det bliver denne her skønne tacopande med krydret oksekød. Jeg serverer gerne kogte ris og sprøde tortillachips til tacopanden, men lune tortillapandekager eller sprøde tacoskaller er også lækkert.

Lørdag.

Midt i vintermørket er det rart at mindes sol og sommervarme og skønne ferier. Lørdagsmenuen står derfor på græske kødboller i fad med kartofler og peberfrugter. En skøn ret, som kan serveres med tzatziki og et godt stykke brød ved siden af.

Søndag.

Søndag skal vi have svinekæber i rødvinssauce. En rigtig efterårs- og vinterret, som kan simre længe på komfuret, indtil kødet er smørmørt og nærmest falder fra hinanden i den gode og kraftige rødvinssauce. Jeg kan anbefale kartoffelmos til.

Ugens lækkeri.

Er der rester af marcipan til overs fra jul, så overvej at bage en portion nøddehorn. De skønne kransekagehorn med nødder og chokolade smager fantastisk til en kop kaffe. Desuden kan de opbevares i fryseren, så det er nemt lige at tage et par stykker ud og optø.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer