Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 43.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Efterårsferien synger på sidste vers og jeg er klar med en madplan til uge 43. Og selvom jeg ikke selv har holdt ferie i den seneste uge, så er der sørme blevet hygget igennem. Der er altså et eller andet med efterår og dagene der bliver kortere. Det forstærker i hvert fald min trang til at gå i køkkenet. Og så er det jo noget så hyggeligt, når vi efterfølgende kan nyde de gode sager til en god kop kaffe eller te.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Klik her for at modtage gratis madplan hver uge!

Madplan uge 43.

Mandag.

Ugen starter med en omgang sprødstegte og saftige karbonader med ærter og gulerødder og kartofler. En klassisk livret, som bare skal på bordet med jævne mellemrum herhjemme.

Tirsdag.

Pasta med skinke og ærter. En nem og lækker hverdagsret, der kan være klar på ca 15 minutter, og en rigtig børnefamilie-livret.

Onsdag.

Ugens kødfrie indslag bliver denne her lækre rodfrugtgratin med æg og ost, der måske mest af alt minder om en stor, lækker rösti. Vi spiser salat og brød til, men man kan også bruge gratinen som tilbehør til kødretter. Og selvfølgelig kan man også komme bacon i tern, skinke eller kyllingebryst i gratinen.

Torsdag.

Denne uges suppe bliver tomatsuppe med tortellinier. En nem og lækker suppe og så bestemmer man jo selv, om suppen skal være vegetarisk, afhængig af hvilke tortellinier man vælger.

Fredag.

Ugens fisk bliver denne her skønne skaldyrssalat med rejer og krebsehaler. Vi spiser den som regel på franskbrød eller med flute til, men den kan også serveres i croissanter, i halve avocadoer eller på en bund af salatblade.

Lørdag.

Man går sjældent galt i byen med en lækker, langtidsstegt flæskesteg med knasende sprøde svær. Og selvom det tager tid, at lave en langtidsstegt steg, så er der ikke meget arbejde i det. Vi skal have ristede kartofler og måske en rødkålssalat med druer, appelsin og valnødder til stegen. Men en klassisk flæskesteg med hele tilbehøret er jo også superlækker.

Søndag.

En god, gammeldags skipperlabskovs hører så absolut til blandt mine favoritter, når det kommer til simreretter. Jeg serverer med friskbagt rugbrød, persilledrys og syltede rødbeder, men det kan man jo gøre, som man synes.

Ugens lækkeri.

Godt nok er det ikke jul endnu, men hjemmelavede æbleskiver spiser vi både i oktober, november og december. Og vi nyder dem faktisk ekstra meget i oktober og november.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer