Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 43.

6 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Pastafad med skinke og ost

Efterårsferien synger på sidste vers og jeg er klar med en madplan til uge 43. Og selvom jeg ikke selv har holdt ferie i den seneste uge, så er der sørme blevet hygget igennem. Der er altså et eller andet med efterår og dagene der bliver kortere. Det forstærker i hvert fald min trang til at gå i køkkenet. Og så er det jo noget så hyggeligt, når vi efterfølgende kan nyde de gode sager til en god kop kaffe eller te.

Madplan uge 43.

Mandag.

Ugen starter med en omgang sprødstegte og saftige karbonader med ærter og gulerødder og kartofler. En klassisk livret, som bare skal på bordet med jævne mellemrum herhjemme.

Tirsdag.

Jeg synes, det er noget tid siden, at vi har fået pasta med laks, så den ryger lige på menuen for tirsdag aften. Simpelt, nemt og lækkert.

Onsdag.

Her midt på efteråret er det rart at mindes sol og sommervarme og skønne ferier. Onsdagsmenuen står derfor på græske kødboller i fad med kartofler og peberfrugter

Torsdag.

Jeg kan slet ikke huske, hvordan vi sidst har fået rødbedesuppe, så det må vi da hellere få gjort noget ved. Den skønne suppe får den smukkeste farve, men man må altså ikke blive forskrækket, når man går på toilettet dagen derpå

Fredag.

Pastafad med skinke, ost og spinat. Nem og lækker aftensmad, hvor det hele samlet i ét fad, og en perfekt start på weekenden.

Pastafad med skinke og ost

Lørdag.

Godt nok er det først halloween d. 31. oktober. Men vi tager glæderne lidt på forskud og spiser fyldte peberfrugter i halloweenhumør lørdag aften. Der er i bund og grund tale om helt almindelige fyldte peberfrugter med oksekød, som har fået skåret øjne, næse og mund.

Søndag.

En god, gammeldags skipperlabskovs hører så absolut til blandt mine favoritter, når det kommer til simreretter. Jeg serverer med friskbagt rugbrød, persilledrys og syltede rødbeder, men det kan man jo gøre, som man synes.

Skipperlabskovs med kartofler og oksekød i en gryde

Ugens lækkeri.

Det er endnu lidt tidligt at tænke på julebagningen. Men de bedste honningkager får man, hvis man laver en fordej, og lader den stå og hvile i minimum 1 måned. Så jeg vil lave fordej til honningkager i løbet af ugen og, glæde mig til honningkager i december.

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anne Andersen
2 år siden

Dine opskrifter ser lækre ud, så kunne godt tænke mig at få dine madplaner. 😊❤️

Niels Kyed
2 år siden

Glæder mig til dine madplaner🤗

Jannie
7 måneder siden

Jeg får madplan, men ku godt tænke mig indkøbsliste. Go week-end